Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinaljak, ha unatkozok a...

Mit csinaljak, ha unatkozok a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

2 honapja kerultem ide, Az elejen nagyon tetszett, sok uj es erdekes dolgot tanultam, Ami utan elkezdtem mar rendes feladatokat is adni, ezekkel nagyon jol elvoltam, tetszettek, produktivnak ereztem magamat. Viszont most mar egy ket hete tarto uresjaratban vagyok, egyszeruen nem kapok feladatot, mert ami munka most van, az nem juniornak valo szerintuk, ezert annyit kertek, hogy tanuljak. Ezt is teszem, de 3 ev egyetem utan azert valtozott a tanulashoz valo hozzaallasom, vizsgastressz nelkul (Ami ram osztonzoen hatott) hamar megunom a tanulast. Szoval a bent toltott 8,5 orabol max 2 az, amirol elmondhatnam, hogy produktiv, a tobbiben unatkozok. Hogyha kapok valami olyan feladatot, ami kihivast jelent, akkor nagyon bele tudom elni magam es Meg hatekonyabban is tanulnek valos peldan keresztul, de erre itt mostanaban nincsen lehetoseg, ezert nem tudom, hogy mit keresek itt. Szarul erzem mag bent akkor, hogyha nem vagyok produktiv.

Masik munkahelyen is elgondolkodtam mar, egy olyan munkahely talan jobb lenne, ahol egy jol megtervezett, regebb ota mukodo betanitas zajlik, tamogato kornyezetben.

2019. júl. 24. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Írj könyvet online, én azt csinálom, ha épp nincs nyüzgés a munkában. Egy blogon készítek egy online könyvet és angyon élvezem.
2019. júl. 24. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
34%
Ez borzasztó! Nehéz lehet így élni. Cseréljünk sorsot. Te megkapod az én életem, én megkapom a tiédet. Nekem olyan sorsom lesz, mint ami rád vár, neked meg olyan, mint ami rám.
2019. júl. 24. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Picit többet kéne tudni a munkáról hogy ötletet tudjunk adni. Pl valami terméket gyártotok? Akkor nézz utána a termékeknek szabadidődben, nézz utána a konkurenciának, olvasgass gazdasági, piackutatási anyagokat, tanulj szakmai nyelvet, keress szakcikkeket. Írj egy összefoglalót arról amit csináltál edfig, végezz kockázat elemzést vagy fusd át hol tudnád hatékonyabbá tenni a feladatot.. nagyon sok mindent lehet csinálni, ami hasznos ha az embernek van ideje és ha önképzésre fordítod ezt csak jól járhatsz. Most van lehetőséged megmutatni mennyire vagy kreatív és hogy fel tudod magad találni, én élnék ezzel a lehetőséggel, bár én mindig kihívásnak tekintettem az ilyesmit.
2019. júl. 24. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!