Mit csinaljak, ha unatkozok a munkahelyemen?
2 honapja kerultem ide, Az elejen nagyon tetszett, sok uj es erdekes dolgot tanultam, Ami utan elkezdtem mar rendes feladatokat is adni, ezekkel nagyon jol elvoltam, tetszettek, produktivnak ereztem magamat. Viszont most mar egy ket hete tarto uresjaratban vagyok, egyszeruen nem kapok feladatot, mert ami munka most van, az nem juniornak valo szerintuk, ezert annyit kertek, hogy tanuljak. Ezt is teszem, de 3 ev egyetem utan azert valtozott a tanulashoz valo hozzaallasom, vizsgastressz nelkul (Ami ram osztonzoen hatott) hamar megunom a tanulast. Szoval a bent toltott 8,5 orabol max 2 az, amirol elmondhatnam, hogy produktiv, a tobbiben unatkozok. Hogyha kapok valami olyan feladatot, ami kihivast jelent, akkor nagyon bele tudom elni magam es Meg hatekonyabban is tanulnek valos peldan keresztul, de erre itt mostanaban nincsen lehetoseg, ezert nem tudom, hogy mit keresek itt. Szarul erzem mag bent akkor, hogyha nem vagyok produktiv.
Masik munkahelyen is elgondolkodtam mar, egy olyan munkahely talan jobb lenne, ahol egy jol megtervezett, regebb ota mukodo betanitas zajlik, tamogato kornyezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!