Annyira unatkozok a munkahelyemen, mit csináljak a plusz szabadidőmben?
Figyelt kérdés
Tisztára demotivált vagyok emiatt, persze sokan irigyelhetnének emiatt, de én nem tudom, mit csináljak ezekben az üres órákban. Elég pörgős vagyok alapba. Valakinek van erre valami megoldása?nem panaszkodni akarok, csak hátha van még rajtam kívül más is aki ezzel a dologgal "küzd. Tudom, hogy jó dolgom van és megbecsülöm a munkámat, de gyorsan és jól dolgozok emiatt is van, hogy vannak üres járatok. Tanuljak? Vagy olvasgassak? De már néha unom a netet is.2016. aug. 1. 12:52
1/11 anonim válasza:
keress másik munkahelyet, ahol még wc-re se mehetsz ki.
2/11 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz, volt benne részem. Sokkal jobban elfáradtam szellemileg nap végére mint most, amikor van elég munkám. Én nyelvtanulással próbálkoztam, az elég sokáig le tud kötni és hasznos is.
3/11 anonim válasza:
Szintén ismerős helyzet, miután ráuntam a netre, elkezdtem varrogatni, pl karácsony előtt új díszeket a fára.
4/11 anonim válasza:
igen, látszik, hogy senki sem tudja díjazni a jó helyét...
5/11 A kérdező kommentje:
1. és 4. es, beleírtam, hogy megbecsülöm a helyemet. sztem simán nem értitek amit kiírtam. a 2. 3.-nak köszönöm. most olvasgatok, meg néha tornázok. ja és az irigy emberekre nem vagyok kíváncsi. :) rengeteget tanultam, hogy ilyen helyre kerüljek, megdolgozok mindennap azért, hogy itt legyek. más kérdés, hogy a gépírásommal, Excel tudásommal tökre produktív vagyok. ez van, más is tanulna ennyit akkor találhatna ilyen munkát, nem besavanyodva élné le az életét. :D
2016. aug. 1. 13:53
6/11 anonim válasza:
Szerintem, erre a kérdésre csak úgy lehet eklatáns választ adni, ha ezt is elmondod kicsit konkrétabban mivel foglalkozol és mik is a munkahely körülményeid, így jobban be lehetne lőni, mire van lehetőséged.
7/11 A kérdező kommentje:
6-osnak: irodai munkám van, nyáron kevesebb eleve a munka, ezért is van most pangás. netem van, néha egyedül is vagyok, akkor szoktam mozogni, de a nyelvtanulás és a kommentelés most ami tetszik.
2016. aug. 1. 16:36
8/11 MZ.per.X válasza:
"igen, látszik, hogy senki sem tudja díjazni a jó helyét..."
Nem tudom számodra ez miért jó. Én személy szerint fel tudnám kötni magam, mikor bent kell lennem 8-10 órát, és semmi dolgom. Nálunk általában az van, hogy 3x annyi a feladat mint amire időm van, de sokkal jobban bírom mint amikor csak tengek lengek.
9/11 A kérdező kommentje:
akkor csak van aki megérti a problémámat, én is azt szeretem, ha van mit csinálni és pöröghetek én sem szeretek tengeni, de ha nincs munkám mit tudok csinálni? kérni nem lehet, mert aztán mindig több munkát fogsz kapni, ha látják, hogy tudsz sokat dolgozni..ezt régebben megcsináltam egy előző munkahelyemen mert én szeretek dolgozni és szépen 2-3ember munkáját csináltam amíg a kollégáim kávézgattak, ebből azért tanultam. :D inkább tanulok nyelvet vagy passz, olvasok
2016. aug. 1. 21:17
10/11 anonim válasza:
Keress másik munkahelyet, vagy vállalj több munkád nagyobb fizetésért az adott cégnél. Bár nincs kétségen, hogy utóbbira nincs lehetőség. Amúgy pedig olvass, tanulj nyelvet. Olvasás alatt nem facebook lapozgatásra gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!