Ezért otthagynád a munkahelyed?
Nemrég kerültem főállásba egy multi cégnél (pár hete diplomáztam) és állandóan ki eszél mindenki mindenkit. Főleg ugyanaz a 7-8 ember.
De nem csak simán, hanem ez már konkrétan csúfolkodás kategória. Utána meg az arcukba mosolyognak.
Bármit teszel,kibeszélnek,kicsúfolnak. Már levegőt se mer venni az ember. Emgem ez nagyon idegesít.
Előtte egy évig egy autós cégnél voltamgyakornok, ott középkorú/50+-os pasik/bácsik voltak. Senki sem beszélt ki senkit,nyugalom és kedvesség volt.
Az előbb említett cégnél sok nő van,illetve sokan fiatalabbak is.
Elkezdtem gondolkodni,hogy otthagyom a céget,nekem ez a toxikus légkör nem hiányzik.
Ti egy ilyenért otthagynátok az állásotokat? Vagy csak én vagyok ilyen hiper érzékeny empatikus ember?
Elgondolkodtam ezzel egyidőben hogy olyan munkahelyet keresek ahol csak idősebb bácsik vannak,ott tuti nem lenne ilyen:DDD
24L
En is erzekeny vagyok az ilyesmire. Engem uj munkahelynel elsosorban az atmoszfera motival, nem a penz.
Hosszas szenvedes utan talaltam egy munkahelyet, ahol a munkat is imadom, meg az emberek is jo fejek. Megerte ujat keresni, eljonnek, igen.
Igazából az tart vissza,hogy a pénz elég jó, a munkát szeretem, a vezetők is jófejek és elég jó referencia+home office lehetőség.
De ez a toxikus légkör mindig elgondolkodtat egy egy benti nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!