Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Otthagynátok ezért az új...

Otthagynátok ezért az új munkahelyet?

Figyelt kérdés

Régebbi munkahelyemen nagyon csúnyán bánt velem a kollégám. Hiába volt bizonyítékom ellene a főnök nem tett semmit így ott hagytam. Megalázott ócsárolt mindenkinek, levegőnek nézett, nem fogadta a köszönést stb

Na most az új helyen én 24be vagyok a másik srác akivel éjjel vagyok 12órás szolgálatba ( porta) a koszonesen kívül kettőt nem szól hozzám. Mintha ott se lennék, Akármirol próbáltam beszélni egy egy szó a válasz és ennyi, ő nem is kérdez tőlem pl.. Igaz h egy hete vagyok itt,de mindenki más kérdez beszélgetünk de nem is azt mondom h végig kell dumálni..de ezzel a sráccal már 2x voltam 12órát

A régebbi munkahelyenen már átéltem h levegőnek néztek, nem szóltak hozzám kb 8hónapon keresztül köszönöm de megegyszer nem kérek belőle. Most pont ugyanazt érzem belül mint akkor..

2022. máj. 15. 06:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, örülj hogy nem fáraszt hülyeségekkel. Nem lesz olyan munkahely, hogy mindenkivel jópofizós viszonyba kerülsz. Valaki nem akar beszélgetni, sem ismerkedni, haverkodni, teljesen normális.

Nézd te is őt levegőnek és foglalkozz a munkával.

2022. máj. 15. 06:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynám ott, ha egyébként jó a meló.
2022. máj. 15. 06:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értelek.

A munkahelyen az ember a megßlhetésért megy azert, hogy bárkivel is jópofizzon.

Végezd a munkát, és ne foglalkozz másokkal.

2022. máj. 15. 06:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is lecsapnálak, mint a legyet. Basszus van elég ember, akivel locsoghatsz, senki sem bánt, mi az isten bajod van azzal, aki csak szeretne békében ott lenni és csinálni, amit épp csinál?
2022. máj. 15. 07:09
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyre elsősorban dolgozni jár az ember, nem azért, hogy barátokat szerezzen. Olyan munkahelyet meg tényleg nem fogsz találni, ahol mindenki a haverod lesz, mert olyan nem létezik.
2022. máj. 15. 07:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt valahogy el kell viselni.

Lehet, hogy gyászol, vagy valamilyen nagy fájdalma van, amit belül hordoz - és még nincs túl rajta. Tartsd tiszteletben a privát szféráját!

2022. máj. 15. 09:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennyél gyárba dolgozni, ott megy a pofázás egész nap

Csak nem tudom miert ilyen pofázógépek kozé vagyok berakva mindig, f*om kivan velük

2022. máj. 15. 09:24
 8/18 anonim ***** válasza:
21%

Na jó, adok egy ötletet: kérdezd meg tőle, hogy nincs-e valami ami nyomja a lelkét, hátha valakinek szívesen elmondaná, aki megérti.

Ha elutasít, akkor tudomásul kell venni ÉS IDŐT(!) adni neki a hallgatásra.

Ui: nekem is rossz érzés, hogy nem beszélhetek az egyik ismerősömmel, mert meghalt az édesapja és nagyon elutasító lett az amúgy beszédes, jóakaratú középkorú férfi. De kénytelen lettem alkalmazkodni a megváltozott élethelyzetéhez.

6-os válaszoló voltam.

2022. máj. 15. 09:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, még az hiányzik, hogy önkéntes pszichológusként olyanban turkáljon, amihez semmi köze idegen újoncként.

A fajtátok nem ért a nonverbális kommunikációból? Nem ordít eléggé erről az emberről, hogy szarik rá?

2022. máj. 15. 09:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret emberek kozott lenni ezert nem akar beszélgetni senkivel

Ennyi

2022. máj. 15. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!