Otthagynátok ezért az új munkahelyet?
Régebbi munkahelyemen nagyon csúnyán bánt velem a kollégám. Hiába volt bizonyítékom ellene a főnök nem tett semmit így ott hagytam. Megalázott ócsárolt mindenkinek, levegőnek nézett, nem fogadta a köszönést stb
Na most az új helyen én 24be vagyok a másik srác akivel éjjel vagyok 12órás szolgálatba ( porta) a koszonesen kívül kettőt nem szól hozzám. Mintha ott se lennék, Akármirol próbáltam beszélni egy egy szó a válasz és ennyi, ő nem is kérdez tőlem pl.. Igaz h egy hete vagyok itt,de mindenki más kérdez beszélgetünk de nem is azt mondom h végig kell dumálni..de ezzel a sráccal már 2x voltam 12órát
A régebbi munkahelyenen már átéltem h levegőnek néztek, nem szóltak hozzám kb 8hónapon keresztül köszönöm de megegyszer nem kérek belőle. Most pont ugyanazt érzem belül mint akkor..
Nem, örülj hogy nem fáraszt hülyeségekkel. Nem lesz olyan munkahely, hogy mindenkivel jópofizós viszonyba kerülsz. Valaki nem akar beszélgetni, sem ismerkedni, haverkodni, teljesen normális.
Nézd te is őt levegőnek és foglalkozz a munkával.
Nem igazán értelek.
A munkahelyen az ember a megßlhetésért megy azert, hogy bárkivel is jópofizzon.
Végezd a munkát, és ne foglalkozz másokkal.
Ezt valahogy el kell viselni.
Lehet, hogy gyászol, vagy valamilyen nagy fájdalma van, amit belül hordoz - és még nincs túl rajta. Tartsd tiszteletben a privát szféráját!
Mennyél gyárba dolgozni, ott megy a pofázás egész nap
Csak nem tudom miert ilyen pofázógépek kozé vagyok berakva mindig, f*om kivan velük
Na jó, adok egy ötletet: kérdezd meg tőle, hogy nincs-e valami ami nyomja a lelkét, hátha valakinek szívesen elmondaná, aki megérti.
Ha elutasít, akkor tudomásul kell venni ÉS IDŐT(!) adni neki a hallgatásra.
Ui: nekem is rossz érzés, hogy nem beszélhetek az egyik ismerősömmel, mert meghalt az édesapja és nagyon elutasító lett az amúgy beszédes, jóakaratú középkorú férfi. De kénytelen lettem alkalmazkodni a megváltozott élethelyzetéhez.
6-os válaszoló voltam.
Persze, még az hiányzik, hogy önkéntes pszichológusként olyanban turkáljon, amihez semmi köze idegen újoncként.
A fajtátok nem ért a nonverbális kommunikációból? Nem ordít eléggé erről az emberről, hogy szarik rá?
Nem szeret emberek kozott lenni ezert nem akar beszélgetni senkivel
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!