Otthagynátok ezért az új munkahelyet?
Régebbi munkahelyemen nagyon csúnyán bánt velem a kollégám. Hiába volt bizonyítékom ellene a főnök nem tett semmit így ott hagytam. Megalázott ócsárolt mindenkinek, levegőnek nézett, nem fogadta a köszönést stb
Na most az új helyen én 24be vagyok a másik srác akivel éjjel vagyok 12órás szolgálatba ( porta) a koszonesen kívül kettőt nem szól hozzám. Mintha ott se lennék, Akármirol próbáltam beszélni egy egy szó a válasz és ennyi, ő nem is kérdez tőlem pl.. Igaz h egy hete vagyok itt,de mindenki más kérdez beszélgetünk de nem is azt mondom h végig kell dumálni..de ezzel a sráccal már 2x voltam 12órát
A régebbi munkahelyenen már átéltem h levegőnek néztek, nem szóltak hozzám kb 8hónapon keresztül köszönöm de megegyszer nem kérek belőle. Most pont ugyanazt érzem belül mint akkor..
Nem.
Örülnék neki hogy nem fáraszt le.
Vannak más kollégák is akik meg csak feszt nyomják, na ott aztán majd le fárasztanak téged.
Ez a kollégád ilyen, el kell fogadni, nem mindenki szeret tracspartizni.
Nem azt mondtam hogy dumálni kell végig. De mivel 2en vagyunk este 6tól reggel6ig portások egy helyiségben, semmi dolgunk éjjel csak ott vagyunk.
És nyomasztó nekem h vkivel együtt vagy egy helyiségben 12órat es annyit nem mond menj arrébb.
Érthető az elkeseredésed, hogy nem tudsz vele egy kicsit sem barátkozni.
Én is viszonylag közlékeny portásokat ismertem meg (szám szerint NÉGYET!) sőt, volt egy ötödik is, aki "dumcsizni" szeretett volna velem.
SŐT, AZ EGYIKHEZ MAJDNEM FÉRJHEZ MENTEM!!!
De aztán volt egy elkeseredettebb időszakom (édesanyám elhunyt,) és a még nagyon friss haláleset hosszabb távra - 6 hónapra - tönkretette a közöttünk lévő idillt az Úriemberrel.
ISTENI CSODA(!) folytán kiengesztelődtünk egymással. (Mennyit imádkoztam magamban, mennyi bűnbánatot tartottam...)
Most ott tartunk, hogy nagyon jó barátságban vagyunk, LELKITÁRSAK(!) lettünk újra - és hát na... csak éppen én vagyok nagyon KŐMEREV megint, mikor szegény "bepróbálkozik" többször... szóval gondolom, érthető, amit leírtam, félszavakkal.
Ráadásul a munkahelyén nincs valahogy nagy kedvem beengedni még az intim szférámba. Bár óvatos célzásokat már többször tettem felé, hogy vannak bennem a jövőre vonatkozó félelmek a személyével kapcsolatban.
Akkor menj máshova dolgozni
Egyébként nálam is ez van és áldom az eget hogy olyan munkatársam van akivel úgymond nem kell beszélgetni
Amúgy se szeretem faggatni meg beleavatkozni az életébe meg persze fordítva se
Megcsináljuk a munkát az annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!