Hogy képes valaki otthagyni maga után a ...rt a munkahelyi
vécében?
Figyelt kérdés
Férfiak inkább ne olvassátok, mert kiábrándultok egyes nőtársaimból. Én 9-re járok dolgozni de vannak néhányan akik korábban. 2 fülke van a női vécében. Megyek be most nemrég vécézni, a közös kézmosóhelységben még patyolat tisztaság, benyitok az egyik fülkébe. Hát masszívan büdös volt de gondoltam valaki csak nemrég használta. Na ezután ami jött... Felnyitom a wc-deszkát és alatta ott volt amit nem akartam látni... Próbáltam azonnal lehúzni fuldoklások közepette, de csak minimális volt a víznyomás. Szóval ezért hagyta úgy az a valaki. Gyorsan átmentem a másikba, szerencsére senki se volt bent, mert SOS volt nekem is, de ott működött minden. De ezen trauma után le kellett jöjjek dohányozni egyet. Én tuti nem szólok senkinek erről, de mivel volt két kolléganőm aki látott bemenni, majd biztos azt gondolják én hagytam úgy, nagyon jó... Fúú olyan mérges lettem, hogy komolyan vannak ilyen emberek...
Az ilyeneknek pottyantós wc-jük van otthon a kert végében.
2022. aug. 1. 10:56
2/15 anonim válasza:
Hihetetlen. Ha én ilyen helyzetbe kerülnél, hogy esetleg nem tudom lehúzni a gyenge víznyomás miatt, inkább taszajgatnám fél óráig a wc kefével vagy pumpával, de nem hagynám ott.
2022. aug. 1. 11:06
3/15 anonim válasza:
Lehajtotta, lehúzta és nem vette észre, mert meg se fordult a fejében, hogy nem ment le. Nem kell mindig rosszat feltételezni! Meg azt se, hogy a két kolléganőd majd pont a te WC-beli tevékenységeddel fog foglalkozni.
2022. aug. 1. 11:10
4/15 anonim válasza:
Ez semmi. Még diákkoromban takarítottam plázában. Nem olyan hagyományosban, hanem olyanban, ahova elvileg nem is mehet be mindenki, szóval elvileg exkluzív volt a klientél… A női WC volt mindig rémálom, amire külön kellett gyűjteni a lelkierőt. Volt olyan, hogy az egész fülke, beleértve a falakat vastagon sz.ros volt. De olyan is volt, hogy a csirip-csirip betétet felragasztotta az ajtóra…
A te eseted, ha jóhiszeműek akarunk lenni, valszeg tényleg úgy történt, ahogy az előző írta. Lehajtotta a fedőt, lehúzta a WC-t, és ment tovább a dolgára.
2022. aug. 1. 11:31
5/15 anonim válasza:
Te nem láttál még semmit...
Nagyobb nevű cég, férfi wc: valali le fosta a wc tartályt ha hiszitek ha nem...
Az akkori műszakos takarítónő fel is mondott.
2022. aug. 1. 11:42
6/15 anonim válasza:
#4, #5:
Jól van már, ennyire nem kell kiszínezni a sztorijaitokat, gyerekek. 😄
2022. aug. 1. 12:35
7/15 anonim válasza:
Van aki a sztorikat színezi, van aki a falakat meg a wc tartályt xD
2022. aug. 1. 13:17
8/15 anonim válasza:
Wc mellett van egy kis kuka... valaki abba szart
2022. aug. 1. 13:19
9/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk én nem voltam ilyen jóhiszemű és eszembe se jutott az a forgatókönyv amit írt a 3-as, elképzelhető ez is belegondolva. Bár én magamból kiindulva mindig megnézem lement-e a dolog, főleg, ha nem otthon vagyok hanem munkahelyen vagy vendégségben.
Meg amúgy itt elég hangos a tartály szóval még lehajtott deszkánál is hallani azért, ha nem olyan a víznyomás. Egy jó nagy briós szemezett velem mikor felnyitottam. Ezt azért én biztos megnézném lement-e, de lehet csak én vagyok túl igényes...
2022. aug. 1. 14:15
10/15 anonim válasza:
Csak spórol a vízzel, akkor húzza le, ha belenyomtak pár adagot :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!