A munkahelyeteken is vannak olyanok, akik azért vannak magas pozícióban, mert valakinek a valakije, de valójában se végzettsége, se tapasztalata, se képessége nincs hozzá?
Figyelt kérdés
És nem is megy neki jól, sőt.
Csak érdekel, nyilván majdnem mindenhol meg van ez, a hátteret nem tudom, de nincs diplomája nem beszél angolul se, és úgy találkozik ügyfelekkel, hogy fordítanak neki. :D
Emellé jön az 1,2 millás fizetése /hó nettó.
2022. júl. 24. 19:21
11/14 anonim válasza:
Kormányhivatal... szerinted? 😃 csak fideszpincsik vannak.
12/14 anonim válasza:
4: de akkor pont hogy nálatok is ez megy. Haverokat szerzünk. Ahogy a kérdező kérdezte. Persze, lehet, hogy a beszerzett haverok akkora ászok, hogy segítség nélkül is bekerültek volna a cégetekhez, de ez már soha nem fog kiderülni. Ők is a könnyebb utat választották, tehát annyira nem bátrak vagy jók (szerintem), hogy végigjárták volna az utat egy ismeretlen cégnél, egy interjúra se mentek el egy idegenhez vagy nem feleltek meg. Legalábbis szerintem az a nehezebb.
13/14 anonim válasza:
#12: De miért probléma, ha el tudja látni a feladatát? Bevett szokás, nagyobb cégeknél még jutalmazzák is a személyes ajánlást.
14/14 anonim válasza:
Mert következetlenséget írt. Nem a jelenséget bíráltam, ha mégis azt bírálom, az az én irigységemről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!