Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan raktár, ahol nincsen...

Van olyan raktár, ahol nincsenek magas polcok?

Figyelt kérdés
Ahol nem kell targoncàzni
2022. márc. 5. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Van.
2022. márc. 5. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
nincs
2022. márc. 5. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Van, de akkor ott úgy van meghirdetve, hogy csak előny a targonca jogsi. Pl nálunk a kis apró cseprő dolgok, mind max olyan magasan vannak, hogy mi nők is elérjük és lépcsőn lehet felmenni a többi szintre. Aztán persze ott vannak a 8 polcemeletes dolgok, ahol már a második szintet sem lehet elérni targonca nélkül és pl mikrók vannak rajta. Ott jellemzően férfiak dolgoznak, palettán szállítanak, vagy kis targoncával gyűjtik össze a dolgokat, a többi helyen meg nők, ahova csak a 2 lábad kell, mert pl fülbevalókat kell összeszedned.
2022. márc. 5. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van! 8 éve dolgozom raktárosként, megfordultam már pár helyen! Igaz, nekem van targoncás jogosítványom is!

Sok raktárban úgy van, hogy vannak az áruösszekészítők - vagyis szedők, targoncások, ellenőrök. A szedőknek általában nem kell tartoncázniuk. Mikor én szedő voltam, ha magas tárhelyről kellett áru, szóltam a targoncásnak és ő levette nekem.

Ha nem szeretnél targoncázni, áruösszekészítő kulcsszóval keress állást! Bár, én ajánlom, hogy csináld meg az összes targoncás jogosítványt, mert jelentősen jobban keresnél! Nem olyan nehéz! Néhány hónap alatt bele lehet jönni!🙂

Egy gyakorlott targoncás 300 ezret simán megkeres, de 400 ezer sem ritka! Sok sikert kívánok!🙂

2022. márc. 5. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

"Van olyan raktár, ahol nincsenek magas polcok?"

"Persze, hogy van"

"ha magas tárhelyről kellett áru, szóltam a targoncásnak"

Egy hozzászóláson belül meghazudtolni magad, az már kimagasló tehetségre utal.

2022. márc. 5. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:

5

Kiscsibe, én a 3-as vagyok, de te meg egy krumpli. :)

Ezekre a helyekre NEM kell targoncás jogsi, komissiós vagy. Ugyanis, az áruk 99%-a elérhető helyen van egy 150 centis kiscsajnak is. Az, hogy rossz a logisztika, és a 20 kilós mikrót a második szintre rakták, mert ott fért el, ezért nekem kellett hívnom egy targoncást, hogy leszedje, attól még nekem (ja, meg úgy a többi 60 embernek) SEM kellett targoncás jogsi. :) Persze, kellenek targoncások minden raktárba, de a targoncás, meg az összeszedő (komissiós) között baromi nagy különbség van egy raktárban.

2022. márc. 5. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Van olyan komissiózó, ahol nem kell csomagolni, csak kiszedni?
2022. márc. 5. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:

7

Persze. De sok helyen mindkettőre betanítanak. Nyugi, egyszerűbb, mint a kasszázás. Ha mondjuk elmész egy olyan céghez, ahol kozmetikumokat csomagolnak, akkor lehet, hogy te össze is szeded, aztán meg be is csomagolod. De lehet, hogy csak az egyik.

2022. márc. 5. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!