Jónak számít ez a raktáros fizetés?
Figyelt kérdés
Székesfehérvár
Gyárban anyagmozgató raktáros
Bruttó 275 + muszakpotlek+cafeteria+bejárás
Mindennel együtt 230 nettó (2muszak)
Én kicsit keveslem
2021. okt. 1. 10:33
A kérdező szavazást indított:
Igen jó
Elmegy
Kevés,találsz jobbat is
41 szavazat
1/28 A kérdező kommentje:
Szerintem a 260 megkéne fizetniük.
2021. okt. 1. 10:33
2/28 anonim válasza:
Ilyen jellegű munkákért átlagba ennyit adnak.
3/28 anonim válasza:
Nulla felelősség, minimális agymunka meg odafigyelés hogy ne üss el valakit, még sok is
4/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,pont hogy rajtunk van a legtöbb felelősség
Időben oda érjen az anyag,mert ha nem az állásido,nem halad a munka, nem halad a gép,nem halad a sor.
Kellő odafigyelés szükséges
2021. okt. 1. 10:44
5/28 anonim válasza:
0 felelősség? te e dolgoztál még agyagmozgaóként
6/28 anonim válasza:
Szerintem a 3. úgy értette a "nulla felelősség"et, hogy nem egy sebész vagy, akinek egy rossz mozdulata konkrétan halált okoz, vagy egy mérnök, akinek egy tévesen meghúzott vonala miatt összedől a ház.
Egyébként ilyen munkáért ez nem túl kevés bér, átlagos. De ha te kevesled, keress olyat, ami többet fizet.
7/28 anonim válasza:
Kevés, de sajnos MO -n ez a valóság... Nem a 400+ os Átlagos Bruttó.
8/28 anonim válasza:
Mindig az ilyen agysebészek hiszik azt, hogy az ő munkájuk a legfontosabb, a vezetők nem csinálnak semmot, csak a gépen kattintgatnak, ha ők nem lennének, akkor megállna a gyártás. Csak elfeljtik, hogy helyettük kb. 10en állnak sorba, mert ezt a munkát bárki meg tudja csinalni
9/28 anonim válasza:
Kevés,de ha azt nézzük,hogy én tizenéve vagyok nővér egy kemény osztályon,ahol rendszeres újraélesztés és akut beteg van, éjjeli műszakok szintén,ráadásul kőkeményen tanultam hozzá éveket és így keresek tisztán 180 ezret,akkor még sokat is keresel. De inkább az enyém felháborítóan kevés.
10/28 anonim válasza:
ilyet írt bárki? te kezded el a kötekedést. pedig fizikai munkások nélkül te se lennél sehol. Egyszerűbb Irodai munkásra ugyanez a helyzet van helyettük tíz másik akkora a tolongás .. Targoncás sem csak annyi hogy bemész tologatod a gépet és annyi. meg kell tanulni használni jól, és tudni kell hova kell menni hol az anyag hogy kell lerakni mivel kb 4 féle targonca is van. Tragoncást se pár hét betanulni, de KUlcstargoncásnak lenni pl igenis komoly felelősség hónapok évek munkája van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!