Jónak számít ez a raktáros fizetés?
Székesfehérvár
Gyárban anyagmozgató raktáros
Bruttó 275 + muszakpotlek+cafeteria+bejárás
Mindennel együtt 230 nettó (2muszak)
Én kicsit keveslem
Ne bántsuk már egymást. Az egész világ egymasra épül. Mindenki munkája fontos! Sosem néztem le a takarítóinkat sem,mert nélkülük mocsokban dolgoznánk,terjedne minden fertőzés! A betegszállítók cipelik a fekvő betegeket. Mi ápolunk, a doki gyógyít. Persze,mas a felelősség,de minden munka hasznos és nehéz a maga nemében. ( jó,egy "munkát" nézek semmibe,az influenszerkedés).
De fontos mindenki! A postás,aki mínuszokban es plusz 40-ben is kihozza a levelet. A szállítók,akik hozzák az árut. A raktárosok,anyagmozgatók,feltöltők,eladók. A pékek,hentesek. Az útburkolók,asztalosok,de napestig sorolhatnám. Egyik se menne a másik nélkül és mind alul van fizetve. Szabolcsi vagyok,egy takarító nálunk 60 ezret keres.. siralmas,nevetséges! Közben a fertőző testnedveket takarítja..
Szóval peace,egymas felé és becsüljünk meg minden dolgozót! Ps.ezért nem tartottam fair-nek mikor az eü-söket tapsikolták..mindenki megérdemelte volna..
9es nővérke voltam
Mert mindenhol ugyanolyan... Mint a raktáros.
2 helyen voltam, az egyik kicsit sem hasonlít a másikra.
Több targoncás ismerősöm van, az egyik amit mesél meg amit a másik ksözönőviszonyban sincsenek.
Hiaba van mindenkinek targoncas vizsgaja, az a baj, hogy azert van nekik, mert kb mindenkinek odaadjak. Plane az ilyen ceg altal szervezett tanfolyamokon. Elozo helyemen elmentek vagy 20-an levizsgazni, annyi volt a gyakorlat, hogy kint menjenek par kort a geppel, udvaron, meg tud vele fordulni, fel tudja emelni a villat, szuper, tessek itt a papir :) Aztan hallani mindig a sztorikat a targisokrol, akik ledontik a fel raktarat, leejtik a 200 literes hordot, meg egyebek.
Sok a balfsz, nalunk kb 3 havonta cserelodott a targoncas, szerencsere a mostaninak az egyetlen problemaja az, hogy nem tud mindenhol egyszerre ott lenni.
Ettol fuggetlenul szerintem videken ez egy atlagos, normalis fizetes erre a poziciora. Budapesten azt mondanam, a sima raktarosnak is keves, legalabbis en ennel joval tobbet kapok.
26
Az már elég jó, ahhoz képest, hogy Bécsben 1400 at adnak raktárban, nem targoncásként. És egyáltalán nem emelnek.
És sajnos pár helyről hallottam, hogy más cég sem ad többet nagyon.
Az a 930 az elég jó, a 622 kicsit kevés, de ahhoz képest, hogy Fehérvár, épp rossznak sem mondható.
Ráadásul éjszakában, hidegben az 1700 at sem éri el a fizu.
Ha itthon fizetnének közel 1000 eurónyit szerintem haza is jönnék, illetve ingázna a f@szom.
Nekem nem tetszett a válaszolók hozzá állása. Csak anyag izgató. Külföldön 2000 felett fizetnek de van 3000 euros is és ez csak az átlag.
Itthon még mindig ez a feudális hozzá állás van... Szerintem sokaknak alacsony a bére, ez tény.
Itthon van targoncás, és raktáros állás minimálbérért is és ettől jobb pénzért is. Átlagosnak nevezném...
Itthon nincs piacgazdsag de sokan néznek filmeket és az agyukig nem jut el semmi. Aki látta a Wallstreet farkasait és emlékszik a tollas jelenetre, az érthetné miről van szó - de nem. Remélem az AI terjedésével sok diplomás 49e fog dolgozni, viszont a munka annyit érne - és nem, itthon nincs így, amennyire értékes vagy és pótolható.
Szóval ha nincs aki berakodjon, vége a bisnissnek és mivel munkást és szakembert nehéz szerezni, őket is meg fizetik. Csinálj bármit ha cég nem akar piaci pozíciót veszíteni - bár itthon nem érdekel senkit - akkor többet fog fizetni. Ha kevés az ápoló, többet kéne fizetni, hogy megtartásák az embert, nem romoljon a szolgáltatás és legyenek fiatalok is akik majd pótolják, a nyugdíjba mentőket. Nálunk ilyen gondolkodás nincs... Senkit nem érdekel semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!