Jónak számít ez a raktáros fizetés?
Székesfehérvár
Gyárban anyagmozgató raktáros
Bruttó 275 + muszakpotlek+cafeteria+bejárás
Mindennel együtt 230 nettó (2muszak)
Én kicsit keveslem
Ne haragudj,de én nem pasi vagyok hanem nő
Igen női targoncás vagyok.
Csak ha azt nézzük,hogy a gyári melosok kapnak 265 én meg 275 úgy eléggé keveslem
De amúgy nem rossz lehetne több is ,de a környéken mind 250-270-bruttó bérek vannak.
"Igen női targoncás vagyok"
Imádlak, légy a feleségem!
Egy férfi targoncás.
Szomorú,hogy az eüben ennyire nem becsülik meg a munkáját, főleg ha +10 év van a háta mögött
Nagyon sajnálom.
Nekem a gyári munka monoton
Szeretek targoncázni,szeretem csinálni
nőként nehezebb a dolgom
Tudod hányszor kaptam meg azt,hogy ez férfi szakma,
nem nőnek való, mit akarok én nőként targoncázni,miért nem megyek el körözni....
"Egyszerűbb Irodai munkásra ugyanez a helyzet van helyettük tíz másik akkora a tolongás"
Akiket te ott látsz ülni, azok nem egyszerű irodai munkások. Még egy mezei HR-est sem találnak azonnal, mivel diploma kell hozzá. Míg targoncás vizsgája gyakorlatilag bárkinek van már. Nagy agysebészet kell hozzá...
a gyakoris tard lepontozott.. holott az egyszerűbb irodai munkákra is kb teltház van ugyanúgy pótolható a többség. Nyilván nem egy felsővezető, de eg átlagos alkalmazott pótolható..
Dolgoznátok csak egy sodrógép mellett ahol egy hiba miatt kb milliós, milliárdos károk keletkezhetnek akkor meglátnátok azt mekkora a felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!