Raktáros állás, mekkora fizetés?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy pesti raktáros állásra, Gépi és kézi Szerszámgép kereskedelem, raktáros kell, áru beszédes, kiadás vevőknek,és persze komissiózás, netes rendelés csomagolás.
1 műszak 9 órába.
És az volna a kérdésem hogy mennyi volna a reális és mondható fizetés ha kérdezik?
Nettó-Bruttó, Bár úgy is Bruttóba kell mondani.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 20. 22:58
1/8 anonim válasza:
Bruttó 300. Ha jobb hely akkor akár 350 is lehet a bruttó.
Én egy nagykereskedelmi áruházlánc egyik üzletében raktárosként bruttó 300at kapok
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor az olyan 200.000ft nettó reális vagy sok?
2021. ápr. 20. 23:04
3/8 anonim válasza:
Teljesen reális. Valószínűsítem hogy targoncás jogsid is van, sok gyárban akár nettó 300at is adnak egy jó targoncásnak
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, de a munkára nem feltétel.
2021. ápr. 20. 23:16
5/8 anonim válasza:
Ebben az esetben számolnod kell azzal, hogy akinek van targi jogsija azt hamarabb veszik fel. Nyilván a kamiont le lehet szedni kézi békával is de elektromossal könnyebb, és ha magaspolcrendszeres a raktár akkor a magasba bizony targoncával kell felrakni a raklapokat. Persze lehet ezt csinálni illegálban is én egy évig használtam a kézitargoncát jogsi nélkül, aztán a cég elküldött képzésre
6/8 anonim válasza:
Mai világba netto 300 a minimim ami kéne
7/8 anonim válasza:
Nem értem az embereket ennyi pénzért fel sem kelnék az ágyból ezért kaptok keveset mert mindig van egy csöves aki elvállalja (cnc programozó nettó 490+10% mozgóbér+pótlékok) ez a baj veletek
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem is Gépi Forgácsoló, Cnc Gépkezelő és Cad-Cam Informatikus végzettségem van Érettsegivel együtt.
De a cégek le se tojnak mert pályakezdő vagyok.....
2021. ápr. 21. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!