A munkahelyeteken is vannak olyanok, akik azért vannak magas pozícióban, mert valakinek a valakije, de valójában se végzettsége, se tapasztalata, se képessége nincs hozzá?
És nem is megy neki jól, sőt.
Csak érdekel, nyilván majdnem mindenhol meg van ez, a hátteret nem tudom, de nincs diplomája nem beszél angolul se, és úgy találkozik ügyfelekkel, hogy fordítanak neki. :D
Emellé jön az 1,2 millás fizetése /hó nettó.
Mint minden második nő.
Asztal alatt marketingezik,meg hr generális admirális.
Persze,hogy 20 éves,de már össze tudott magának spórolni egy drágább bmw-re,mint egy ház.
Munkatapasztalat?
Végzettség?
Hogyne,20 évesen a főnök asztala alatt megtanult mindent.
Kapcsolat/protekció a 99,99%-a a 9-5 munkahelyeken szerzett sikereknek a receptje.
Nincs, túl kicsi a cég ehhez. Bár nem nagyon vannak meghirdetve az állások, de olyan haverokat szerzünk, akik értenek a dolgokhoz. (3-10 főről beszélünk)
(alacsony pozícióban vagyok, de a feletteseim kompetensek)
A jelen munkahelyemen talán nincs (bár itt inkább baráti/családi összeköttetés nélküli inkompetensek vannak csak úgy, mert senki más nem jön ide, vagy nem tudom), de előző helyen volt.
Vendéglátóipar, hotel menedzsment. Kb mindenki a felsőbb pozíciókban ilyen volt. Többeknek nem volt meg az érettségije sem, és mégis eléggé magasra kapaszkodtak. Részlegvezetők a tulajdonos baráti köréből kerültek ki.
Olyan is volt az általuk nyújtott szolgáltatás színvonala egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!