Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy mindig...

Miért van az, hogy mindig velem szemben támasztanak magas elvárásokat, mikor teljesítem ezeket, akkor találnak csomó kifogást, hogy miért nem vagyok jó?

Figyelt kérdés
Tegnapi munkakezdés is arról szólt, hogy a főnök erőteljesen kiosztotta a feladataimat, hogy először ezt kell csinálnod. Aztán azt, ha azokkal végeztél, akkor azokat. Meg majd ezek a teendők is elvégzésre szorulnak. Mikor megmondtam neki, hogy nem vagyok a kutyája, mert olyan feladatokat is mindig rám hárít, amit másnak kellene megoldani, hangnem sem volt a megfelelő, akkor az a válasz jött, hogy most így alakult. Az a baj, hogy ez mindig így van. Az ember adja fel a gerincét, hogy tudjon dolgozni. A fejlődéshez, miért mindig azt a lovat ütik, amelyik húz? Később már, normális volt, de mindig ez a viselkedés fedezhető fel nála is.
2022. márc. 17. 06:45
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Meg akar kefélni.
2022. márc. 17. 06:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Kizárt, emellett zaklatásnak minősül.
2022. márc. 17. 06:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem jössz be neki...
2022. márc. 17. 06:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Leírtad, azt a lovat ütik, ami húz.

Vagy szimplán mégse vagy akkora király és folyamatosan nyomást kell rád gyakorolni, hogy elvégezd a munkád. Az se biztos, hogy amit te kifogásolsz valójában tényleg nem a te feladatod lenne

2022. márc. 17. 07:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Olyan feladatokat terhel rám, amit mondjuk a reggeles műszakban dolgozónak kell elvégezni, mikor én délutános vagyok. Aztán, a gépek használatához engedély is kell, amivel nem rendelkezem, de kiadta azt, hogy azok használatával végezzek el pár összetett feladatot, amire nem áll rendelkezésre segítség, mert aki ért hozzá, nem ért rá, emellett a helynek a kapacitása sem tudta ezt lehetővé tenni, hogy sikeres legyen az elvárások teljesítése.
2022. márc. 17. 07:18
 6/8 anonim ***** válasza:
A zaklatás az lenne, ha fogdosna. Az hogy kíván, az nem bűn.
2022. márc. 17. 07:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a vezetőség felfogásával van a baj. Nem is tudja az ember, hogy mi kell ahhoz, hogy igazán főnök legyen?
2022. márc. 17. 07:37
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
Vagy nem kellene miniszoknyában, kilógó csöcsökkel járni dolgozni.
2022. márc. 17. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!