A legtöbb munkahelyen miért ilyen magas az alkalmazotti fluktuáció?
Mert a legtöbb munkahelynek még nem jutott el a tudatáig, hogy nem 10 évvel ezelőtt vagyunk, amikor mindent megtehettek a munkavállalóval, az meg benyelte, mert nem volt választási lehetősége.
Ma már (normális szakmával) válogatni lehet az álláslehetőségek között, így a sz*r munkahelyeket seperc alatt otthagyja az, akinek nem jön be a kizsákmányolás, megalázás, ellehetetlenítés, be nem váltott ígéretek vagy alacsony fizetés.
Toxikus, pletykás munkatársak
Alkalmatlan, kiskirálykodó vezetõség
Munkatárs favorizálása
Sok munka, kevés bér
Manapság több a szingli albérletes, akik könnyebben váltanak
Teljesen jól leírták a többiek.
Erre a vezetőknek kéne rájönniük, hogy miért van ez így és tenni ellene. Eleve vándorolnak az emberek, hiszen a munkahely nem börtön, de a túl sok jövés-menés nem jelent jót.
Dolgoztam már én is olyan helyen, ahol nagy volt a fluktuáció.
A "10 éve ottragadt törzsgárda, akiket máshol nem alkalmaznának" + főnök találó: személyes tapasztalat. Az újak,a "hozzájuk csapódottak" nem sokáig bírták. Engem is nehezen fogadtak be. Szerintem féltették a helyüket. Végül lehúztam pár évet, elvoltam, aztán léptem / több okom volt rá /.
Azokra az álláshirdetésekre sem árt odafigyelni akik újra meg újra kollégát keresnek. Messziről bűzlik, hogy valami nem stimmel ott, hogy folyton üresedés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!