Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka sztriptíztáncosként ma...

Munka sztriptíztáncosként ma Budapesten?

Figyelt kérdés

Eljött az életemben az a pont, hogy nem tudom, hogyan tovább. Fiatal lány vagyok és jogász, de nem akarok a szakmában dolgozni és anyagilag más szakmában sem látok lehetőséget arra, hogy kifizessek például egy albérletet és magamra is költeni tudjak. Érdekel a tánc, a mozgás, így kerestem ilyen képzéseket, de úgy látom, hogy felnőttként már nem igazán lehet ezt művelni hivatásszerűen és munkakent, hiába szeretném, hiszen 4-5 éves kortól tanulva van erre esély. Mikor keresgéltem, akkor hozott fel egy táncos munka lehetőséget az internet, megörültem, de ahogy rámentem, láttam, hogy ez bizony egy privát budapesti klubban lenne “táncos” lehetőség. Tudom magamról, hogy félek az ilyen dolgoktól és nagyon messze all tőlem ez az életvitel, viszont táncolni szeretek és bár nem vagyok k-ás, olyan jelenség vagyok, hogy szerintem rögtön felvennének, mert mindig dicsérnek, néznek az utcán is és mindenki szépnek, dekoratívnak tart, így egy pillanatra elgondolkodtam. Bár fogalmam sincs, hogy tudnék elszámolni magammal vagy a környezetemben bárkivel…

Valaki dolgozott ilyen helyen, esetleg tud bővebb infót erről, hogy biztonságos-e? Vigyáznak a lányokra? Ha kikötöm szerződésben, hogy egyéb dolgokat nem vállalok, csak táncot, lehetséges? Semmit nem tudok erről a világról és az éjszakai életről, de úgy érzem, hogy a fizetés jobb lenne, mint egy átlag irodai rabszolga munkakörben.

2022. júl. 16. 16:48
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
De lehet jól keresni vele, csak túl rövid az élet, hogy ilyen szar munkát csináljak, amit nem élvezek
2022. júl. 16. 22:22
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
Ma már teljesen esélytelen összehozni, még ha most is jönne az éjszakai élet. ha nagyon belehúzol és ügyes vagy, holnapra összehozni még lehet esélyed valamit :)
2022. júl. 16. 22:39
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A privat klub az kuplerajt jelent,csak nem merik kiirni nyiltan.

Telefonon kerdezd meg oket,h mit kell csinalni es mondd el,h te nem akarsz tancon kivul mast. Ok ez igy?

Budapesti vagyok. Ezt latom magam korul. Nem vagyok tancosno. En elutasitom a penzert szexet szinten.

2022. júl. 17. 08:16
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
Es azt elvezned, hogy vadidegen emberek rad csorgassak a nyalukat? Amúgy minek tanultál ennyit?
2022. júl. 17. 14:33
 25/28 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem érdekelt a terület miért mentél egyetemre? Miért nem tanultál mást? Tipikus unatkozó kislány. De édes.
2022. júl. 17. 14:35
 26/28 anonim válasza:
Nos mi lett végülis el mentél dolgozni a sztriptíz bárba??
2023. febr. 27. 12:27
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem, ez egy hülye két napig tartó ötlet volt
2023. márc. 2. 17:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobban jársz, ha nem mész.
2023. márc. 2. 18:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!