Munka sztriptíztáncosként ma Budapesten?
Eljött az életemben az a pont, hogy nem tudom, hogyan tovább. Fiatal lány vagyok és jogász, de nem akarok a szakmában dolgozni és anyagilag más szakmában sem látok lehetőséget arra, hogy kifizessek például egy albérletet és magamra is költeni tudjak. Érdekel a tánc, a mozgás, így kerestem ilyen képzéseket, de úgy látom, hogy felnőttként már nem igazán lehet ezt művelni hivatásszerűen és munkakent, hiába szeretném, hiszen 4-5 éves kortól tanulva van erre esély. Mikor keresgéltem, akkor hozott fel egy táncos munka lehetőséget az internet, megörültem, de ahogy rámentem, láttam, hogy ez bizony egy privát budapesti klubban lenne “táncos” lehetőség. Tudom magamról, hogy félek az ilyen dolgoktól és nagyon messze all tőlem ez az életvitel, viszont táncolni szeretek és bár nem vagyok k-ás, olyan jelenség vagyok, hogy szerintem rögtön felvennének, mert mindig dicsérnek, néznek az utcán is és mindenki szépnek, dekoratívnak tart, így egy pillanatra elgondolkodtam. Bár fogalmam sincs, hogy tudnék elszámolni magammal vagy a környezetemben bárkivel…
Valaki dolgozott ilyen helyen, esetleg tud bővebb infót erről, hogy biztonságos-e? Vigyáznak a lányokra? Ha kikötöm szerződésben, hogy egyéb dolgokat nem vállalok, csak táncot, lehetséges? Semmit nem tudok erről a világról és az éjszakai életről, de úgy érzem, hogy a fizetés jobb lenne, mint egy átlag irodai rabszolga munkakörben.
Szerintem mindenképp mérlegeld a dolgot, hogy hosszútávon mi várható/mi az amit kaphatsz ettől a munkától. Nagyon nehéz manapság a helyzet, főleg Magyarországon, de ettől nem kell rosszul érezned magad és rögtön a legrosszabbat választanod.
Próbáld felmérni egyéb területen a lehetőségeidet, és hátha találsz valami jobbat, ami hozzád is közelebb áll.
Egyébként én nem ítélem el azokat, akik ezt csinálják, mert teljes mértékben megtudom érteni, hogy van az az élethelyzet, amikor az ember már nem tud hová fordulni és úgy érzi, ez lehet az utolsó esélye. Viszont nálad azért érzékelhető, hogy nem szívesen lépnéd ezt meg, emiatt pedig csak azért magadra kényszeríteni valamit, mert "muszáj", az nem túl jó, sosem sül ki belőle semmi pozitív.
Szóval, ülj le és gondold át az összes lehetőséget, ami csak akadhat, és akkor dönts emellett, ha 100% nagyon alapos megvizsgálás után is arra jutsz, hogy már csak ez a megoldás maradt.
ezt lehet, érdemes lenne megpróbálnod:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Én szívesen mennék, de van egy kis pocakom! (nem nagy)
Az sem elhanyagolható, hogy 26 éves férfi vagyok!😀
"Nem prostinak akar menni"
Amelyik sztriptíztáncos nem vállal alkalmanként ilyet is, az nem kap munkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!