Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha nagyon...

Mit csináljak, ha nagyon rendetlen a kolléganőm?

Figyelt kérdés
20 éves fiatal lányról van szó, de eszméletlen milyen rendetlen, amit elsőre meg nem mondana róla az ember. Elmossa a kávés csészéjét, és a csapban hagyja rászáradni a kávé foltokat. 2 napot vártam, hátha észreveszi, de nem zavarta, ott voltak 2 napig a kávé cseppek, mire letöröltem. A gumikesztyűjét ha elmossa, odadobja a csap szélére, de még csak nem is hajtja szét, csak odavágja és ott szárad. Közben csöpög a földre, és azt se törölné föl. A szemetet nem dobja a szemétbe, ott gyüjtötte a polcon maga mellett, amire viszont szóltam, hogy azt azért nem ott kéne, mert bejönnek és ezt látják, akkor azt kidobta. A földön szétcsöpögtet mindent, de fel nem mossa. Én takarítok utána, mert nem akarom ha bejön a főnök vagy vendégek, ezt lássák. Folyton szólni se akarok, mert már én érzem úgy magam mint a hülye szülő, aki állandóan cseszegeti és már én érzem rosszul magam. Mit tennétek?
2022. júl. 9. 10:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%
9/ Nálam már rég nem dolgoznál, akármilyen "jó munkaerő vagy".
2022. júl. 16. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Rakd az asztalára, amit otthagyott. Második alkalommal már tanul belőle.
2022. júl. 16. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!