Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan, aki jól elvan a...

Van olyan, aki jól elvan a retekben, mocsokban, rendetlenségben otthon? Hozzájuk lenne kérdés.

Figyelt kérdés

Titeket nem zavar , hogy alig lehet elfèrni a putritól és mindig keresni kell valamit , mindig minden felborul?

Ilyennel élek együtt és idegileg kivagyok már tőle.. hazaerek és rosszul vagyok, nyugtatóznom kell...

Munka után én takarítom más mocskát, aki nem hajlandó semmit csinálni azzal a címszóval, hogy dolgozik. 1 hete nem mostam fel és nem csináltam semmit , meg is látszik. Alig várom , hogy költözzek. ..

2018. júl. 26. 18:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Igen, van: akivel együtt élsz.

Nagyon rosszban lehetsz magaddal, ha odáig jutottál, hogy már nyugtatóznod kell magadat, mégis még mindig csak vársz arra, hogy költözz...

2018. júl. 26. 18:53
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Nincs erről mit beszélni, mit akarsz még, hagyd a pba.
2018. júl. 26. 18:54
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Ha kipanaszkodtad magad, akkor fogalmazd meg a kérdést is.
2018. júl. 26. 18:54
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Igen, tesómat. Nekem is nyugtató kell ha hazalátogatok.

Konkrétan a kutyahugyot nem takarította fel, cipővel mindenhová, ha eszik mindent úgy hagy. Szüleim házát szinte lelakta.

De volt ilyen lakótársam is, őt viszont kitettük. Még neki állt feljebb. Ő csinált olyanokat, hagyott gusztustalanságot, hogy befotóztuk, mert nem hitték el mások.

Nem tudom lakótárs, vagy hasonló, de nehogy takaríts utána! Csak a saját részed.

2018. júl. 26. 18:59
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

"aki jól elvan a retekben, mocsokban, rendetlenségben otthon ... Titeket nem zavar , hogy alig lehet elfèrni a putritól és mindig keresni kell valamit , mindig minden felborul?"

Nem, nem zavarja őket. Pont ezt jelenti az, hogy "jól elvannak a retekben, mocsokban".

2018. júl. 26. 18:59
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Egy hete nem mostál fel? Az nem hosszú idő. Nem lehet, hogy rendmániás vagy?
2018. júl. 26. 19:05
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Ne nyugtatózd magad hanem szívasd meg valahogy, tudatva vele hogy miért van. A kanász által terelt állatok sem a szóból értenek hanem a fizikai kényszerből.

Például a társasházunkban egyesek trehányul rongálták a közös tulajdont, az új bejárati ajtót vagy bármit. Majd mikor sértődötten megjegyezték hogy nem köszönök nekik, elmondtam érthetően az okát hogy én csak civilizált Hölgyeknek és Uraknak szoktam köszönni akik tisztelik mások tulajdonát.

2018. júl. 26. 19:07
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Ha nincs párod akkor ezért kell inkább egyedül lakni. Kiveszel egy kis lukat meg az is jobb mert legálabb egyedül vagy nem ilyen fszokal.
2018. júl. 26. 19:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, de elsősorban a saját trehányságom.

A közös részeket szoktam takarítani.

A felfogásom (nem követendő!): kialakítok tiszta részeket, amikről tudom hogy azok, valamint a rendetlenség nem jelent azonnal koszt.

De erről le kéne szoknom, csak nincs bennem rend iránt késztetés

2018. júl. 26. 19:12
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
Én is alig várom, hogy költözz!:)
2018. júl. 26. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!