Nagyon bezárkóztam otthon ülős lettem hogy változtathatnék ezen?
Ha nem bírod az embereket akkor nyilván ők sem téged.
Úgyhogy maradj otthon nyugodtan.
Amilyen most a társadalmunk, én abszolút nem csodálkozom, hogy mnanapság egyre többen választják ezt az életformát.
Néha fogom én is a fejem, hogy hová keveredtem, és honnan szalajtottak ilyen lökött embereket, akik az utcán szinte nem is emberként viselkednek.
Szóval nem veled van baj. Ha mégis kimozdulsz akkor meg nagyon válogasd meg hogy hová, és kivel mész, mert egy jó társaság feltölt, a szokásos meg lehúz.
Én ilyen vagyok már 35 éve, és tök jó, élvezem. :-)
Nem ezen múlik, hogy előrébb jutsz-e az életben.
Én is ilyen vagyok, ha nincs semmi dolgom és nem kell sehová mennem, mindig azt választom, hogy otthon maradok és olvasok, tévét nézek, főzök, beszélgetek anyuval és a párommal. Nagyon ritkán (kb havonta, 2 havonta) mozdulok ki úgy, hogy az igazán motivál és feltölt, a barátnőimmel jól érzem magam. Bár az elmúlt években sokan leléptek, csak úgy szó nélkül, nem keresik a társaságomat, pedig nem tettem semmi rosszat, szóval azokat a barátnőket, akik mellettem maradtak, megbecsülöm. Ezen az oldalon megismerkedtem két lánnyal, akikkel egy egyetemre (egyikükkel egy szakra is) fogok járni ősztől, ha minden jól megy, velük mindig jó beszélgetni, annak ellenére, hogy ritkán találkozunk. Én ezt már elfogadtam és így érzem jól magam. Csak akkor mozdulok ki, ha kell, vagy ha szeretnék másokkal lenni. Minden más esetben otthon maradok. Azért szerettem a gimit, mert rendszert hozott az életembe, volt egy napi rutinom, de ez nyáron mindig megszűnik. Várom már nagyon, hogy ősz legyen. :)
Egyébként meg otthon is el lehet hasznosan tölteni az időt, mindenkinek más és más jön be. Használd a fantáziád és a kreativitásod, az unalom szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!