Hogy oldanátok meg ha a kolléganőtök akivel közös szekrényt használtok a munkahelyen izzadságszagú pólókat hagy bent?
Ő egyben a főnöknőm is...Izzadságszag,testszag,parfüm illata vegyül a szekrényben és elég kellemetlen...amit levet egyenruhát bent hagyja napokig és halmozza őket.Amikor reggel odaérek nyitva hagyom a szekrényt de nem sokat ér.Rakjam illatos szappanokat a szekrénybe? :-)
Nem tudom mennyire tisztálkodik rendszeresen.Kívülről úgy tűnik toppon van,látszólag ad magára de az alapvető higiéniával gondok vannak.Meg szét is dobál néha mindent a nunkahekyen,eldobott maszkok a földön, cigaretta a wc-be dobva..Néha olyan érzésem van ha a munkahelyre megyek mintha egy másodrendű kocsmába járnék dolgozni pedig magán egészségügyi laborról van szó.
A főnököd proli.
Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Amugy tiszta kollegam is volt szagos. Pajzsmirigy-tulmukodese volt, magas pulzus, stressz, es nemcsak rossz izzadsagszaga volt, de a szag athato volt.
Elobbi is en voltam...
Nem biztos, hogy igénytelen, lehet, hogy hormonbetegsége van. Az is tud iszonyú testszagot produkálni.
Szerintem oldd meg valahogy, hogy a cuccaidat külön tárolod, pl egy szatyorban a szekrény tetején. Ha ez nem lehetséges, zacskózd be, és rakj a szekrénybe valami jópofa illatosítót.
Betegsége nincs, a stressz viszont közrejátszhat. Vagy egyszerűen amikor sokáig van bent lehet utána nincs kedve tussolni-ami számomra kicsit érthetetlen. Nem mindig ilyen,de ha az izzadt cuccok benn maradnak az érződik. A saját dolgaimon nem éreztem de megcsap a szag amikor kinyitom a szekrényt és ha közelebb megyek a saját polcomon kutatok nagyon érződik. Az enyém a felső rész,másik szekrénybe sajnos nem pakolhatok mert foglaltak a többi munkatárs osztozik rajtuk.Nagyon túlzás, hogy 4-5 használt pólót is otthagy.Én amint úgy érzem mosásra szorul viszem haza és nem halmozom őket.
Az illatosító jó ötlet de lehet inkább az ő ruhái közé kellene berakni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!