Az izzadsagszag miert zavarja az embereket? Miert lett kotelezo a deo?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 15:49
2/19 anonim válasza:
Nem minden izzadtságszag zavaró, hanem csak a bomló, büdös. Kötelezőnek meg a deo nem kötelező, csak ajánlott, mert a bűz rongálja az emberi kapcsolatokat.
3/19 anonim válasza:
Mert büdös....Ha ez téged nem zavar akkor szavam sincs......
4/19 anonim válasza:
Azért, mert büdös. Ilyen egyszerű. Ha csak dezodorral fújkálod magad, még rosszabb. Izzadásgátlót használj.
5/19 anonim válasza:
Az emberek egyre igényesebbek. A környezetüket tekintve is, ezért is lehet zavaró.
A történelem során nem volt ez mindig így.
Aztán mikor elindult a fejlődés, több helyen lett fürdő, esetleg kád, angol wc. Egyre többen engedhették meg maguknak ezeket. Ma már szerintem egyfajta norma, hogy fürödjünk, és legyünk igényesek.
Nem kötelező a deo használata, de szerintem a mai világban ajánlott.
6/19 anonim válasza:
"a bűz rongálja az emberi kapcsolatokat" :D :D
Egyébként jogos. Nagyjából ugyanaz az oka, mint annak, hogy nem szokás mások orra alá fingani.
7/19 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem nincs kedvem bűzös ember mellett ülni még ha kevésbé büdös akkor sem :D
8/19 A kérdező kommentje:
Pont ez az en minden nap tusolok de akkor is izzad a honaljam de utalom a dezodorokat es nem akarom mergezni magamat es ezt jobb lenne ha elfogadnak erre hallom vissza hogy azt mondjak rolam budos vagyok.
2014. júl. 9. 16:20
9/19 anonim válasza:
engem a dezodorok és a parfümök természetellenes szaga sokkal jobban zavar, inkább legyen izzadt valaki. ezzel a véleménnyel mondjuk mindig egyedül szoktam maradni.
10/19 anonim válasza:
Aki figyel mit eszik az extrémen nem lehet büdös ha amúgy naponta zuhanyzik. Annak felesleges, de sajnos sokan összezabálnak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!