Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az izzadsagszag miert zavarja...

Az izzadsagszag miert zavarja az embereket? Miert lett kotelezo a deo?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 15:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Én figyelek, hogy mit eszek, de azért egy 10 km futás után nem vagyok rózsaillatú :D:D
2014. júl. 9. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha a neten utána nézel akár otthon is gyárthatsz házi készítésű, nem káros izzadásgátlót.
2014. júl. 9. 17:20
 13/19 anonim ***** válasza:
gy márkáabb izzaásgátlóval nem mérgezed magad...Ìrass a háziorvossal izzadásgátló folyadékot.Ez szagtalan.Vattával kell bekenni a hónalljad a hátad esetleg hasad.Ahol jobban izzad....Nem leszel büdös.A férjem rettenetesen izzad.Neki ez FOLADÉK BEVÁLIK:èS Ö használ Boss pafümöt. :)
2014. júl. 9. 19:38
 14/19 A kérdező kommentje:
De hat orulok ha izzadok nem akarom en elnyomni az izzadast aminek ki kell jonni az jojjon ki meregtelnitsunk. Ezert jarnak saunazni az emberek is nem? A hugycsövedbe meg a seggedbe se dugdosol semmit hogy kevesebb jöjjön kinem? Mert nem egeszseges az izzadasgatlok se egeszsegesek
2014. júl. 9. 20:36
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Jó, akkor magyarázd meg magadnak. Nem volt értelme kiírni ezt a kérdést. Ha nem akarsz használni, az a te dolgod. Én már lassan egy évtizede izzadásgátló stiftet használok, és rohadtul nincs semmi bajom. Csak aztán ne csodálkozz, ha azt mondják büdös vagy.
2014. júl. 9. 20:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Az izzadsággátló igazából nem az izzadságot gátolja, hanem a szagot semlegesíti.
2014. júl. 9. 20:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Minek írsz ide tényleg, vagy csak reklámozod magad, hogy büdös vagy. Én reggelente néha mikor megcsap egy-egy ember szaga hányingerem lesz és azon csodálkozom, hogy ők maguk nem érzik, hogy lehetnek ilyen bűzösek?Én a Forever-től használom az izzadásgátló stiftet, szintelen, szagtalan, nagyon jó. Ja, pedig én nem vagyok egy izzadós, de nem bírnám elviselni, hogy mások büdösnek mondjanak.
2014. júl. 22. 14:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen nemű vagy, de még hasznos az is, ha leborotválod a hónaljadat.
2014. júl. 22. 14:12
 19/19 anonim ***** válasza:
A szőrtelen hónaljat könnyebb tisztán tartani. Bárhol, ahol van mosdó és egy kis víz, felfrissítheted magad.Vannak még tisztasági törlőkendők is, azok is hatásosak tudnak lenni.Figyelj arra is, hogy mit veszel fel, milyen anyagú a ruhád.Kerüld a szűk fazonú és viszkóz anyagokat.Ha annyira ragaszkodsz a természeteshez, hát a ruháid alapanyaga is lehetőleg természetes anyagú legyen - pamut,len, stb.
2014. júl. 22. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!