Mit csináljak, ha nagyon rendetlen a kolléganőm?
Nem vagyunk egyformák.
Idegesítheted magad még tovább, mert nem tisztaságmániás a csaj, de csak magadat nyírod ki vele.
Ismerek nőt, aki naponta 5x feldomesztoszozza az egész házat, fertőtelnítgeti a kanalakat, villákat, tányérokat, antibekteriális illatosítóval permetezi körbe a kertet is.
Ha ismernéd, 1 hét után magad mellett tartanád a szemetet te is.
Mondd meg neki, hogy ez a munkahelye, nem az otthona, itt mások is vannak, és nem tolerálható a mocsok, rendetlenség...
Ha ez nem elég, akkor ne takaríts utána, hanem mindig kérd meg, hogy takarítson maga után, idővel megszokja, és talán megteszi magától.
Szólj neki, hogy ez téged zavar.
A kesztyűjét dobd ki, vagy tedd úgy, hogy ne legyen neked útba de neki macera legyen elővenni...
Majd próbáld meg megállni a rendrakást. Baromi nehéz. Én hetente nagytakarítottam az ebédlőt, mert a többiek szartak rá, nekem meg nem volt kedvem a mocsokban enni. Sajnos így én megszívtam, mert egy idő után elvárták. Aztán amikor elkezdtem kidobálni a mocskos, bepenészedett poharakat, ételhodrókat akkor valami megváltozott, mert elkezdték elmosni maguk után...
Ha nagyon nem bírod, akkor szólj a főnömnek, hogy ez így nem jó, az üzletnek sem. Arra azért figyelj, hogy előtte neked ne legyen elmaradt feladatot, mert még rádverik, hogy te panaszkodsz mikor....
Teljesen mindegy hogy mit csinálsz, akár a fejedre is állhatsz, nem fog megváltozni a lány. Ezt onnan tudom hogy én dettó ugyanilyen vagyok, csak 25 éves.
Gyerekkoromtól kezdve ilyen vagyok, egyszerüen nem tudott anyám megnevelni a takarításra pedig próbálkozott ám nem keveset. Azért is költöztem el rögtön 18 évesen hogy a "magam ura legyek" és ne várja el senki hogy éppen hogyan (nem) takarítok.
Persze melóhelyen azért erre jobban figyelek, de a rendetlenségem az egész cégnél világhírű. De már mindenki megszokta. 5 éve dolgozom ott. A főnök sokszor rámszólt, de aztán rájött hogy totál felesleges mert ugysem változok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!