Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka mellett hogy lehet...

Munka mellett hogy lehet letenni egy OKJ képzést?

Figyelt kérdés
Akik pl. kereskedelemben, gyárakban dolgoznak, tehát nem fix hétfőtől pénteking, azok hogy tudják leszervezni, hogy például minden héten szabad legyen fixen az egyik napjuk, amikor iskolába kell menni?

2022. júl. 8. 13:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Oké, én megértem azt, de egy gyakorlati szakmánál, ami eleve 10 hónap extra összezsúfolt tudást/papírt ad, és még hiányozni is a gyakorlati órákról...
2022. júl. 8. 14:44
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 Sajnos nyilván nem olyan, mintha nappalin csinálnád... Nekem is hiányzott pl. a gyakorlat, pedig én még elég sokszor ott is tudtam lenni.
2022. júl. 8. 14:48
 13/22 A kérdező kommentje:
nekem annyiból lenne könnyebb, hogy van már tapasztalatom abban, amit csinálni akarok... de egy tapasztalat nélkülinek nem tudom mit fog érni egy ilyen képzés.
2022. júl. 8. 15:08
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
Te már nem leszel tanfolyamon villanyszerelő se ács. Mert megszűntek az okj-s tanfolyamok. Ilyen szakmát már csak középiskolában tudsz szerezni felnőtt oktatásban. Én így tudom. Létezik még felnőttképzés de már nem OKJ és komolyabb szakmák mint pl villanyszerelő nincs is felnőttképzésen. Pont azért hogy ne 10 hónap alatt legyél már villanyszerelő.
2022. júl. 8. 15:50
 15/22 A kérdező kommentje:

Pedig van még 10 hónapos

[link]

2022. júl. 8. 16:08
 16/22 anonim ***** válasza:

Esetleg tudtok ajánlani olyan helyeket ahol online lehet nyomni?

Szolnok megye, leginkább logisztikai ügyintéző érdekelne!!

2022. júl. 8. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Olyan sulit keresnek ami belefer az idejukbe vagy amit meg tudnak oldani a melojuk melett 🤷 nyilvan sok lemondassal jar meg szivas melo melett.. de vagy kibirod vagy marad a csoves melo
2022. júl. 8. 18:33
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
15. De ez már nem OKJ. Most már csak a középiskolában kiadott bizonyítvány lehet OKJ, az az igazi szakmunkás bizonyítvány. Ezzel már sokra nem mész szerintem. Pénz kidobás.
2022. júl. 8. 20:18
 19/22 A kérdező kommentje:

az jó, akkor ezzel megint tönkretették pártízezer ember kilátásait.

Eddig se tolongtak a fiatalok szakmunkásnak(ugye tudjuk kik mennek oda általános után), az utolsó 20 év valamire való munkásai OKJ-n tették le, nem hinném hogy egy felnőtt dolgozó ember 2 évet fog járni iskolai rendszeren belül.

2022. júl. 9. 11:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát akik tanfolyamon tették le azokból lett a kontár. Meg sok napon barnult is így szerzett bizonyítványt, aztán szar munkát végeznek nagyon sok pénzért vagy be sem fejezik vigyázni kell velük. Vissza térve a témára azért egy villanyszerelőnek kell ész és nem lehet ki tanulni 10 hónap alatt. Szakmunkások akik több évik tanulják még azoknak is éveket kell dolgozni valahol mester mellett hogy tapasztalatuk legyen. Azért ezek már komolyabb szakmák közé tartozik. Most valamit elbsz a villanyszerelő lehet ki írt egy családot vagy lehet belőle baj. Nem nagy tudású szakmákat amit eddig is gyorsan meg lehetett szerezni felnőttképzésen azt viszont most is érdemes lehet. Gondolok itt ilyenekre vagyonőr, gépkezelő, targoncás stb.
2022. júl. 9. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!