Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka mellett hogy lehet...

Munka mellett hogy lehet letenni egy OKJ képzést?

Figyelt kérdés
Akik pl. kereskedelemben, gyárakban dolgoznak, tehát nem fix hétfőtől pénteking, azok hogy tudják leszervezni, hogy például minden héten szabad legyen fixen az egyik napjuk, amikor iskolába kell menni?

2022. júl. 8. 13:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
3 műszak mellett tettem le a targoncást... volt olyan, hogy éjjeles nem haza mentem pl hanem gyakorlati órára. 🤷🏻‍♀️
2022. júl. 8. 13:32
 2/22 anonim ***** válasza:
86%

Én gyárban dolgozom 3 műszakban.

Letettem 1 éven belül a gyermeknevelő és gondozó illetve egy masszőr Okj-s tanfolyamot

Sehol nem kellett bejárni.

Minden héten vasárnap volt Skypeon óra és ennyi

Csak vizsgára kellett bemenni

Utána kell érdeklődni hogy működik az adott helyen

2022. júl. 8. 13:32
 3/22 A kérdező kommentje:
Normális szakmára gondolok, mint villanyszerelő, asztalos, és hasonlók.
2022. júl. 8. 13:36
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Miért, amiket írtunk eddig egyik sem normális vagy mi? 🤔
2022. júl. 8. 13:39
 5/22 A kérdező kommentje:
Egy targoncás okj az 50 óra, max 2 hónap, amiket a 2. írt az meg eléggé érdekes, hogy masszőr tanfolyam skypeon... :D
2022. júl. 8. 13:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Pàrom normàlis szakmàt tett le bàr nemtudom neked mi a normàlis!

Szoabafestö szakmàt.

Az online òràk ha épp nemtudott ott lenni visszanézhetö volt.

Gyakorlatot pedig megbeszélte a fönökkel h mikor tud menni / gyak hely fönökével.

Volt íràsbeli szòbeli és gyakorlati vizsga.

Ezekböl 1 nap jött ki úgy, hogy szabadsàg kellett rà.

2022. júl. 8. 13:47
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Valamint felnöttképzésen rugalmasabbak azért sokkal, ott is tudjàk mindenki munka csalàd stb mellett csinàlja ez nem ugyanaz mint mikor föàllàsban nappalis diàk valaki.
2022. júl. 8. 13:49
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos volt, de azért köszi, fini volt 3 műszakban a gyári meló mellett, amiben 10 kilométereket megyek és egész nap pakoltam nem kevés súlyt, éjjeles után a legjobb gyakorolni, fáztam és majdnem elaludtam a targoncában.😅😂 nem tűnik soknak, csak ha benne vagy érzed át...
2022. júl. 8. 13:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt esti-levelezős képzést keress.

Másrészt ha nem tudod úgy alakítani a beosztást, hogy el tudj menni, akkor marad a részmunkaidő és amellett meg lehet tanulni viszonylag kenyelmesen.

2022. júl. 8. 14:07
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy felnőttképzésben már rugalmasak.

Nálunk is volt, aki gyári munka mellett csinálta az esti grafikusképzést, de elég sokat is hiányzott. A tanárok elnézőek voltak vele szemben, mert tudják, hogy egy felnőtt embernek nem az a dolga, mint egy diáknak - csak ülni és tanulni.

2022. júl. 8. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!