Rossz döntés, ha az ember a végzettségéhez képest alacsonyabb szintű munkát választ?
Végzettségem alapján lehetnék CNC-forgácsoló. Ehhez képest egyszerű raktáros vagyok. Csak éppen én rugalmas munkarendben, klímás irodában ülve keresek ugyanannyit, mint a cégnél 12 órás folyamatos munkarendben, melegben dolgozó, emulzióban néha megfürdő CNC-forgácsoló kollégáim.
Szintemen alul dolgozom, de mivel jól keresek vele, pont lesz*rom. A munka nekem pénzkereset, nem az önmegvalósítás módja.
téglapakolászó sörös Pityu is keres annyit, mint a könyvtáros, de még többet is, hidd el. ;) Volt könyvtáros barátnőm, és segédmunkás is. A segédmunkás napi bére már 10 éve is több volt, mint egy könytárosé..
Szóval ez pont egy hlye példa volt.
Igen,ez mindenhol így van.
Maradjunk a földön!
Az a 260 inkább brutto.
Én sem tudom ez miről beszél, a könyvtáros eleve közalkalmazottit kap, az hol nettó 260? 😄 kb nettó 170-180 a reális ahogy más is írta.
Mondjuk nem írta, mit dolgozik a könyvtárban. Ha vmi rendszergazda akkor esetleg megkapja nettóban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!