Mit csináljak ha 2 munkahelyre van lehetőségem?
Figyelt kérdés
Egyikre már holnap mehetnék de 3 hónap próbaidő van ugye, viszont közlekedésileg nagyon nehéz és ennél könnyebb a másik amire még csak interjúzni hívtak de van egy érzésem hogy arra is felvennének mert ilyen gyári betanított munkák. Mit csináljak, hogy döntsek? Közlekedés is nagyon számít hisz fontos hogy időben beérjek, itt is beérnék időben de 3x átszállással lenne megoldható vagy fél óra gyaloglással 2x átszállással, a másik meg 2 átszállás és ismerem az útvonalat és közvetlen közelben lenne a megállótól. Nem akarok nagyon válogatni de az útvonal miatt eléggé meggondolom ezt a munkahelyet ahova holnap mehetnék. Másikhoz holnap után kéne mennem és ha dolgozok úgy nem tudok. Szóval választanom kellene míg el nem kezdek dolgozni. Ti hogy döntenétek ha a közlekedést néznétek de mindkettőnél jó munkát csinálnátok?2022. ápr. 13. 23:51
1/14 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy ami közelebb lenne az sokkal többet fizetne.
2022. ápr. 13. 23:54
2/14 anonim válasza:
Akkor ha jól értem, közben meg is válaszoltad a kérdésedet.
3/14 A kérdező kommentje:
2.Nem válaszoltam meg még nem tudom melyik lenne jobb.
2022. ápr. 13. 23:57
4/14 A kérdező kommentje:
Pontosabban a másikra is holnap kéne mennem interjúra. Szóval vagy elkezdek egyik helyen dolgozni ami közlekedésileg nehéz vagy holnap interjúra megyek és felvesznek és inkább ott dolgozok de ezzel kockáztatok is ha esetleg mégse sikerül. Bár oda szerintem mindenkit felvennének.
2022. ápr. 14. 00:07
5/14 A kérdező kommentje:
4.Holnap ma lenne. csak már éjfél után van
2022. ápr. 14. 00:07
6/14 anonim válasza:
Nézd meg mind a kettőt 1-1 hetet dolgozz ott, majd dönts.
Sok sikert.
7/14 A kérdező kommentje:
6.egyiket megnéztem igazából minden okés kivéve a közlekedés.
A másikat holnap kéne megnéznem de így lemondok erről ami kicsit biztosabb. ezért nehéz.
2022. ápr. 14. 00:17
8/14 anonim válasza:
Nem kell le mondani semmiről sem, szólj be nekik holnap reggel hogy dolgod adótott ezért jövő héten tudsz menni.
9/14 A kérdező kommentje:
8.Ez jó ötlet eszembe se jutott annyira ráfeszültem most erre. KÉrdezték is mikor tudok kezdeni de ott nyilván azonnalt mondtam csak később láttam hogy meghívtak a másik munkához. Akkor holnap kora reggel írok nekik. vagy hÍvjam inkább az személyesebb?
2022. ápr. 14. 00:28
10/14 anonim válasza:
Jobb ha telefonon hívod őket.
Sok sikert. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!