Rossz döntés, ha az ember a végzettségéhez képest alacsonyabb szintű munkát választ?
A pénzt válaszd!!!!
Az ember nem maga miatt megy dolgozni, hanem a családjáért!
Támogatom az egyest!
Inkább vagyok könyvtárban dolgozó többért,mint 50 fokban téglapakolászó sörös Pityu kevesebbért.
Attól függ, milyen élethelyzetben vagy.
Fiatalon én is inkább az anyagi részét néztem.
Fontos volt, hogy meg tudjam teremteni az alapokat.
Aztán később a fejlődés is fontos szempont volt.
Mostanában ott tartok, hogyha nem számít a pénz (persze, kinek ne számítana)
Úgy értem ezt, hogyha a közeg többet ad, mint a valamivel több pénz, akkor én inkább már a jó főnök, jó kolléga, könnyebb munkába járás szempontjait tartom fontosabbnak.
Nálunk vidéki könyvtár könyvtáros nettó 170 ezer.
Unokabátyám építkezésen segédmunkás, 200-260 között visz haza nettó. Kőműves simán 4-500 ezer.
Kérdező!
1. vagyok
Pontosan milyen munkáról van szó!??
válaszolóknak: Én arra értettem mindenki a családjáért dolgozik(kivéve aki nem akar családot), nem a munka nehézségére értettem!
Néha szükségszerű.
Közgazdász mesterdiplomám van, nem bánom, hogy tanultam. Ennek ellenére az örök szerelmemmel, a művészettel szeretnék foglalkozni, még ha tisztában is vagyok vele, hogy kisebb felelősség pl. esküvői meghívót tervezni és nyomtatni, mintsem egy cég pénzügyeiről döntést hozni. Ennek ellenére engem a művészet és a grafika éltet, de 18 évesen, gimi után nem éreztem úgy, hogy elég jó vagyok benne. Szóval az önbizalomhiányom miatt választottam egy sokkal nehezebb, matekosabb szakot, amit félig-meddig szeretek is... De nem a szenvedélyem, nem a szerelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!