Voltatok már ilyen helyzetben, hogy nem tudtatok dönteni? Többi lent..
Hű, nem egyszerű kérdés.. Igen voltam ilyen helyzetben, égettem is már meg magam..
Szerintem attól függ, miért gondolkodsz a váltáson, valóban akarsz-e váltani? Ha maga a hely nem rossz, elvagy, csak már unod, akkor valóban nem biztos, hogy jó ötlet a váltás, mert a másik lehet stresszes, sokkal feszítettebb több munkával, akármi. Ez mindig kicsit kockázat.
Ha viszont már rossz a helyzet, akkor nincs miről gondolkodni.
Én váltottam sajnos rosszul, nekem ez egy tortúra volt.. De azt mondom, hogy hozzám tett és tanultam is belőle, tapasztalatot szereztem máshonnan.
Például már sokkal magabiztosabb tudok lenni, több hely működésébe is beleláttam, és igyekszem ma már nem stresszelni dolgokon, mint akkor..
Csak magadra hallgass. Te mit szeretnél?
Egyébként pont fordított helyzetben vagyok éppen, mint 4: 100 ezerrel több pénz.
Azt nem tudom sajnos, hogy ennyivel is stresszesebb-e.. mert ez nem derült ki, a főnököm szimpi volt, sajnos annyi tapasztalatom már van, hogy előre sose tudhatod biztosr.a.. csak ez a biztos.
És nem mindig jár xarab munkahellyel a több pénz.
Szóval épp ilyen helyzetben vagyok.. Nem titkolom, hogy első sorban a pénz miatt fogom elfogadni mégis és bevállalni..
Aztán kérdezd meg mondjuk 2 hónap múlva, hogy jól döntöttem-e, vagy épp megégetni készülök magam... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!