Voltatok már ilyen helyzetben, hogy nem tudtatok dönteni? Többi lent..
Én is drukkolok, hogy jól dönts. :)
Ha tudod a nevét, neten esetleg rákereshetsz a főnökre, háhta találsz infókat róla. (Nekem volt már így, és irtó szimpatikus volt már a profiljából is, kiírásából is anno az a főnököm, és élőben is így volt).
De őszintén, nekem volt olyan nemrég, hogy linkedin-en megtaláltam, és borzasztó antipatikus feje volt, egy hajcsárnak, robotnak tűnt a képről.. aztán interjún meg annyira meglepődtem, pont ő volt a normálisabb főnök, teljesen más volt, mint a képről lejött.. Szóval kép alapján sem lehet ítélni.
Én azt szoktam még, hogy megpróbálok rákeresni a céges véleményekre, de ez sem mindig segít, pl: munkahelyeink.hu, indeed munkahely vélemények, esteleg google-n ha beírod..
A legjobb az lenne, ha találnál akár közvetve egy ott dolgozó személyt.
Hm. Hát én amikor nagy volt a stressz és ilyen káosz volt, én is nehéz szívvel, de ott hagytam azt a helyet...
Szerintem a nyugalma/egészsége fontos az embernek. Ha meg nagyon stresszes, nem is kérdés.
Kerdező ha nem titok hany eves vagy? 🙂 Pont en is ezt gondolom magamrol, hogy most van nalam a most vagy soha. Kivancsi vagyok mas ezt hany evesen gondolja magarol. Nő vagy ugye?
Akar privatban.. Megirom en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!