Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Voltatok már ilyen helyzetben,...

Voltatok már ilyen helyzetben, hogy nem tudtatok dönteni? Többi lent..

Figyelt kérdés
Volt már valaki olyan helyzetben hogy kapott egy biztos állásajánlatot, és nehezen tudott dönteni, mert bár megpróbálná, de fél a bizonytalantól a változástól, legkörtől ezért inkább maradt a régi helyen? Egy bizonyos kor után nehéz újrakezdeni, betanulni teljesen másba.. Mellékesen az interjún nem volt ott a vezető. Érdemes egy mh-hez érzelmileg kötődni(normális vezetők) vagy tovább kell lépni ha kapunk egy jobb lehetőséget? A munka teljesen más (kevesebb stresszel járna ugyanakkor monotonabb)

#döntés #Más munka
2022. márc. 27. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is drukkolok, hogy jól dönts. :)

Ha tudod a nevét, neten esetleg rákereshetsz a főnökre, háhta találsz infókat róla. (Nekem volt már így, és irtó szimpatikus volt már a profiljából is, kiírásából is anno az a főnököm, és élőben is így volt).

De őszintén, nekem volt olyan nemrég, hogy linkedin-en megtaláltam, és borzasztó antipatikus feje volt, egy hajcsárnak, robotnak tűnt a képről.. aztán interjún meg annyira meglepődtem, pont ő volt a normálisabb főnök, teljesen más volt, mint a képről lejött.. Szóval kép alapján sem lehet ítélni.

Én azt szoktam még, hogy megpróbálok rákeresni a céges véleményekre, de ez sem mindig segít, pl: munkahelyeink.hu, indeed munkahely vélemények, esteleg google-n ha beírod..

A legjobb az lenne, ha találnál akár közvetve egy ott dolgozó személyt.

2022. márc. 27. 21:04
 12/15 A kérdező kommentje:
5-ös:igen,kockazatos.Nem unom, (bar volt amikor igen, ez hullámzó) hanem rövidebb a midő, kevesebb lenne a stressz (a munka nem tudom, az nem derült ki, csak hogy néha van túlóra csúsztatással). Úgy érzem valamiért kaptam ezt a lehetőséget. A mostani helyen iszonyat a káosz, nagyon zavaró volt. Viszont a főnökeim emberségesek,ami azért nem utolsó szempont. Félek ha maradok így már hülyenek néznek, es az "ígeretek" elszallnak hosszútávon.
2022. márc. 27. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Hát én amikor nagy volt a stressz és ilyen káosz volt, én is nehéz szívvel, de ott hagytam azt a helyet...

Szerintem a nyugalma/egészsége fontos az embernek. Ha meg nagyon stresszes, nem is kérdés.

2022. márc. 27. 21:17
 14/15 A kérdező kommentje:
11-es:sajnos nem tudom. Viszont akikkel eddig beszéltem telefonon (nem tudom melyik osztály) borzasztó udvariasak, segítőkészek voltak az első pillanattól, a hr-es pedig el sem hittem hogy, hogy van ennyire kedves fogadtatás. Szóval eddig minden pozitív.
2022. márc. 27. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kerdező ha nem titok hany eves vagy? 🙂 Pont en is ezt gondolom magamrol, hogy most van nalam a most vagy soha. Kivancsi vagyok mas ezt hany evesen gondolja magarol. Nő vagy ugye?

Akar privatban.. Megirom en is.

2022. márc. 27. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!