Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet ezen túljutni?...

Hogyan lehet ezen túljutni? Többi lent..

Figyelt kérdés
Jártatok már úgy hogy új munkahelyen voltatok es konkrétan megijedtetek a vélt /valós elvárásoktól? Sajnos így jártam és el is jöttem. Nincs visszaút sem most sem máskor. A munka elvallalasakor még nem tudtam a pontos munkakört csak egy szeletet abból. Amikor kiderült megijedtem,idegennek éreztem, úgy gondoltam hogy nem fog menni illetve a régi helyhez képest teljesen más volt a munka, közeg, minden. Egyszerűen sokkolt maga a váltás is. Úgy érzem rosszul döntöttem, akkor nem értékeltem,most már késő bánat. Hogy lehet ezt feldolgozni? Mit gondoltok az interjún részletekbe menően kell tájékoztatni a jelöltet v majd első nap minden kiderül? Ha egy munkát nem érzünk magunkenak ki kell tartani v inkább elengedni?

2022. ápr. 26. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:

A HR vagy a kiválasztást végző más alkalmazott (pl szakmai vezető) feladata szűrni a jelölteket és megítélni, hogy alkalmasak-e szakmailag az adott feladatra.

Én emiatt sosem aggódtam. Nem hazudtam arról, mit végeztem és mit tudok, a szorgalmam megvolt belerázódni a munkakörbe mindig is, innentől fogva nem az én bajom, ha kiderül, hogy kevés vagyok arra, amire szántak.

Különben is, arra van a próbaidő, hogy eldöntsék, ha korábban nem sikerült.

Ne legyél már ennyire fosós.

2022. ápr. 26. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha, ezr előbb írod talán másként alakul.
2022. ápr. 26. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:
A vessző felrement. Jav. ezt
2022. ápr. 26. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Viszont ha vki más munkakörben dolgozott évekig akkor azért kicsit lutri. Bár gondolom az önéletrajzot összessegeben nézik. Nem csak az épp aktuális mh-et ahol évek óta volt az illető.
2022. ápr. 26. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hsz-t.
2022. ápr. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!