Iskolai majd munkahelyi rendszeres bántalmazás. Hogy lehet ezen túljutni, valaha?
Még bekövetkezhet, hogy jobbra fordul a sorsod, hisz fiatal vagy.
ne add fel. Sz.rul alakult, de nincs minden veszve.
Változtass a hozzá(juk)állásodon. Ne hagyd magad heccelni, vágj vissza, légy karakán, és legyen önbizalmad. Lekopnak.
Nem vagyok biztos benne hogy a bántalmazásod összefügg a munkahelyeid minőségével!
végülis főiskolát végeztél!
bármi összejöhet!
Csinálj egy életrajzot, Dolgozz rajta hogy olyan legyen amitől úgy érzik van benned valami! kűld el 1000 helyre! biztos lesz valami!
végső esetben menj kűlföldre!
hát ez így megy sajnos akkor. én írtam a pszichiátert. tudom pénzbe kerül de ha az ember nem tudja feldolgozni, az idő ritkán segít ilyenen.
az, hogy ilyenek érvényesülnek, leginkább a versenyszférában lehet ezt megfigyelni főleg ilyen gyáraknál amikor a paraszt tud művezető lenni, mert nem érdekli más, csak a saját maga érvényesítése, persze az állami szektorban is van bőven ilyenekből.
A pszihológus az nem hülyeség.Azért vannak ezek a szakemberek,hogy segítsenek túljutni az ilyeneken.
Ott csesztem el én is,hogy nem mentem.
Velem is ezt csinálták,mert félénk voltam.30 fölött kezdett épülni az önbizalmam.Félénkség azért nem = az önbizalomhiánnyal.Ilyen a temperamentumod,és varázsütésre nem lehet megváltoztatni.A félénkségnek is van előnye.
Fokozatosan lehet építkezni.Nyitni kell az emberek felé.Mindenkivel pár szót beszélni.
Ha csendesebb vagy,akkor valószínű a barátaid is a társad is olyan lesz.Nálunk is ez van.A párom is nagyon érzékeny.Őt is bántották sokat gyerekkorában.Ettől még fel tudok nézni rá,és még tán értékesebb ,mint aki nem félénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!