Meg fogok igy valaha tanulni nemetül?
Figyelt kérdés
Masfel eve vagyok kint külföldön.Magyar csalädnäl vagyok babysitter.Csak magyarokkal kommunikälok.Nincsenek ismeröseim.Hogy tanuljak meg nemetül??Tanuljak azt tudom,de nem szeretek ez a bibi.Valamennyit azert mär tudok,de többet szeretnek.Tanäcsot szeretnek,hogy hogy tudnek mondjuk szavakat tanulni.Magolni nem fogom mert nem marad meg....2012. dec. 5. 17:01
2/6 A kérdező kommentje:
Bövebben is kifejthetned...köszi
2012. dec. 7. 15:41
3/6 A kérdező kommentje:
IGEN!!Meg fogok tanulni!!Mert ha negativan allok hozza az sokkal rosszabb! :)...es lehet hogy utalok tanulni,de elkezdtem levelezni nemet emberekkel es igy eszrevettem,hogy megmaradnak jobban a szavak :)
2012. dec. 12. 11:35
4/6 anonim válasza:
1. Nem hiszem hogy olyan jól fizet a babysitter
2. Keress egy olyan helyet ahol németek között lehetsz
ne közvetlen munkahelyre menj mert ott kiröhögnek hanem közvetítői irodához itt 100-200 euróval kevesebbet kapsz de fix a munkahely ha meg kirúgnak meg átraknak máshova. ;) és úgy könyebb lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Miert menjek közvetitöhöz ha mar kint vagyok??Ezt nem nagyon ertem.Hat nem a legjobb a babysitteles,de egyenlöre nem tudok mast.Miert röhögnenek ki ha munkat keresnek??Most elkezdek egy nemet nyelvkurzust hatha segit.Utana meg szeretnek munkat keresni.Valami olyant ahova nem kell sok nyelvtudas.Lepesröl lepesre es majd alakul :)
2013. febr. 11. 11:04
6/6 A kérdező kommentje:
Már egész jól tudok németül :) és nem tanultam, nem magoltam szavakat.es volt munkahelyem is és nem röhögött ki senki...pedig akkor meg annál a munkahelynel nagyon nem tudtam megszolalni sem..szóval erről ennyit. pápá
2014. júl. 10. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!