Hány éves vagy,mit dolgozol,mennyi ideje vagy ott,mennyi a fizud,mit tudtál eddig venni az életben,nyaralni eltudsz évente menni?
31
gépbeállító
9 éve
290 e
házat szeretnék venni, de abszolút semmi esélyt nem látok rá, de nem adtam fel
el tudnék menni, de nem szoktam
22 éves vagyok,elektromos karbantartóként dolgozom,1,5 éve vagyok a mostani munkahelyemen.Nettó 410 ezer forintot keresek átlagosan bár 3 műszakban és kb 65ezer adókedvezményből jön.
Eddig egy autót vettem és egy albérletet tartok fent,más nagyobb dologra nem is vágyok egyenlőre.Belföldön szoktam nyaralni hétvégente néhányszor,nagyobb myaralásra régen mentem de nem is vágyok rá nagyon.
23 éves vagyok
Majdnem 3 éve dolgozok a jelenlegi helyemen.
Feleségemmel együtt tartunk fenn egy albérletet, minden hónapban félre tudunk rakni, anélkül, hogy nagyon meg kellene szorítani magunkat.
Én nettó kb 380-at keresek műszerészként (fiatalok adókedvezményével együtt), ügyelettel néha a 450-et is eléri. Asszony kb 200 nettót keres részidőben.
Többször is megyünk 'nyaralni' mindenfelé. Eddig hangszereket, macbookot meg mindenféle lakáskiegészítőket, ékszereket vettünk.
De egyébbként nagyon érezhetően tavaj óta sokkal kevesebbnek tűnik a pénz, még úgy is, hogy fizetésemelés is meg fiatalok adókedvezménye is van.
24 éves vagyok, IT területen dolgozom. 19 éves korom óta egy OKJ után kerültem a piacra. A kezdő fizetésem IT supportosként 270nettó, így 4,5 év távlatából IT üzemeltetőként nettó 780+Cafeteria.
Ez heti 5 nap 8 óra, plusz készenlét.
Lakást bérlek, majd az a terv, hogy pár év múlva veszek egy lakást.
Nyaralni el tudnék menni, de ritkán megyek.
Hello!
40 éves vagyok, 22 éve vendéglátózom. Jelenlegi helyemen 4 éve vagyok, itt keresek a legjobban az összes eddigi körül, heti 3-4 nappal kb. 450-550ezer Ft között.
Van két lakásunk, egyiket albérletbe adtuk ki, a másikban lakunk. Párom 400-600ezer Ft között keres, szerencsére sokat félre tudunk tenni és befektetni, mert nyugdíjunk szerintem nem sok lesz. Inkább belföldön utazgatunk évente 2-3 alkalommal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!