Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hány éves vagy,mit dolgozol,me...

Hány éves vagy,mit dolgozol,mennyi ideje vagy ott,mennyi a fizud,mit tudtál eddig venni az életben,nyaralni eltudsz évente menni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 15:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Igen
2022. júl. 3. 15:35
 2/18 anonim válasza:
10%
16 eves vagyok. Benzinkuton dolgozom. 1honapja. 450 ezer. Hát ami szükséges (házra nem telik). Majd idén lehet megyunk nyaralni. 7 éve sehol sem voltam
2022. júl. 3. 15:43
 3/18 A kérdező kommentje:

Benzinkúton 16 évesen 450 ezer?

Ez hol van helyileg?

Amúgy kérdés azért érdekel,munkaügyis vagyok, kiváncsi vagyok a valóságban ki mennyit keres, hogy tud ebből megélni.

2022. júl. 3. 15:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

26 vagyok, Gyárban dolgozom 3 műszakban, 260 ezret keresek.

Lakást bérlek. Házat abszolút nem tervezek venni.

Van egy kocsim amit a fizumból spóroltam össze 1 év alatt, nyaralni minden évben megyünk Balatonra és Ausztriába. Én ebből a pénzből jól kijovok.

2022. júl. 3. 16:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A legokosabb késeket nem a benzinkúton találni, de azért ez több mint nonszensz. 16 évesen eleve nem alkalmaznak főállásban senkit, diákként pedig még a negyedéd sem adják annak a fizunak amit a 2es behamukált. Hogy ennek mi az értelme azt nem tudom
2022. júl. 3. 16:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagyok, 3 hónapja dolgozok C kat. jogsival, teherautó sofőrként.

Nettó 300 körül keresek most, még csak betanulok, elvileg később több lesz. Jah, de heti 6 nap, szóval vasárnap is dolgozok, anélkül kevesebb lenne...

Házra gyűjtök, így talán majd 50 évesen tudok venni valami olcsóbb környéken🤗😂😂

2022. júl. 3. 17:23
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
37 vagyok egy luxusautó alkatrész gyárban 3 műszakban. Sajnos nem tanultam anno.....lakást bérlek, saját elég sansztalan. Régóta vagyok itt, 400 körül keresek. Hol több, hol kevesebb, műszak függő.....Nyaralni el szoktam járni ha van kedvem.
2022. júl. 3. 17:25
 8/18 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
89%
31 éves vagyok, egy logisztikai központban vagyok csoportvezető, 2 és fél éve vagyok itt (2 évig komissiózó voltam, fél éve avanzsáltam csoportvezetővé), 400 ezer körül keresek (+/- 30 ezer, túlórafüggő). Van egy autóm, egy sacckb. másfél milliót érő DJ felszerelésem, meg ilyen-olyan csecsebecséim. El tudok, de nem mindig megyek, nekem nem buli a 40 fokban mazsolává ázni a hugyos vízben, inkább a csendes helyeket kedvelem. Bár az is nyaralás, szóval... ja.
2022. júl. 3. 18:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
30 éves bartender, saját házam nincs, de minden évben többször utazom, nyaralok. (tanár a végzettségem)
2022. júl. 3. 18:50
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

26 éves vagyok, a szakmámban csak 4 éve dolgozom, de 18-20 éves korom óta voltak kisebb nyári vagy nem szakmai munkáim.

Adatelemző vagyok, a jelenlegi munkahelyemen pár hónapja kezdtem, 400e a fizetésem.

A pénzemből nem vettem nagy dolgokat, a lakást bútoroztam be, 2 éve meg a kutyavásárlás volt egy nagyobb kiadás még, de abszolút megérte. :D Képzésekre és az egészségemre nagyon sokat költöttem, csak az egyetemi tandíjam már valahol 4-5 millió körül jár.

El tudok menni nyaralni évente, de inkább a síszezonban élem ki magam.

2022. júl. 3. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!