Hány éves vagy,mit dolgozol,mennyi ideje vagy ott,mennyi a fizud,mit tudtál eddig venni az életben,nyaralni eltudsz évente menni?
Benzinkúton 16 évesen 450 ezer?
Ez hol van helyileg?
Amúgy kérdés azért érdekel,munkaügyis vagyok, kiváncsi vagyok a valóságban ki mennyit keres, hogy tud ebből megélni.
26 vagyok, Gyárban dolgozom 3 műszakban, 260 ezret keresek.
Lakást bérlek. Házat abszolút nem tervezek venni.
Van egy kocsim amit a fizumból spóroltam össze 1 év alatt, nyaralni minden évben megyünk Balatonra és Ausztriába. Én ebből a pénzből jól kijovok.
19 éves vagyok, 3 hónapja dolgozok C kat. jogsival, teherautó sofőrként.
Nettó 300 körül keresek most, még csak betanulok, elvileg később több lesz. Jah, de heti 6 nap, szóval vasárnap is dolgozok, anélkül kevesebb lenne...
Házra gyűjtök, így talán majd 50 évesen tudok venni valami olcsóbb környéken🤗😂😂
26 éves vagyok, a szakmámban csak 4 éve dolgozom, de 18-20 éves korom óta voltak kisebb nyári vagy nem szakmai munkáim.
Adatelemző vagyok, a jelenlegi munkahelyemen pár hónapja kezdtem, 400e a fizetésem.
A pénzemből nem vettem nagy dolgokat, a lakást bútoroztam be, 2 éve meg a kutyavásárlás volt egy nagyobb kiadás még, de abszolút megérte. :D Képzésekre és az egészségemre nagyon sokat költöttem, csak az egyetemi tandíjam már valahol 4-5 millió körül jár.
El tudok menni nyaralni évente, de inkább a síszezonban élem ki magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!