Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek erkölcsös dolog...

Szerintetek erkölcsös dolog az, hogy álláskereséskor egyszerre több munkahelyre jelentkezzen valaki, akár 5-10-re is?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok, kérlek indoklást is írjatok a válaszotokhoz!

Mivel ez egy komoly kérdés, kérnék mindenkit, hogy csak akkor válaszoljon, ha tényleg szeretné elmondani a véleményét, segíteni akar.

2022. jún. 26. 21:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem erkölcs kérdése, van amikor elküldi az ember többszáz helyre és nem jön visszajelzés.

Ha valamelyik tetszik, akkor is kereshetsz tovább mert "hátha van jobb".

Mindenki szeretne megélni.

2022. jún. 26. 22:12
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha bemész egy interjúra és közlöd, hogy ez az egyetlen hely ahova jelentkeztél, mert többre jelentkezni szerinted erkölcstelen, azonnal totál hülyének fognak nézni és gyorsan elbúcsúznak tőled!
2022. jún. 26. 22:12
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
Milyen indoklást kellene ehhez írni? A kérdés úgy hülyeség, ahogy van!
2022. jún. 26. 22:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen háttérrel hogyan lehet elmondani, hogy márpedig mindenképpen Önöknél szeretnék dolgozni, mert szerintem ez a cég mindenből a legleg?
2022. jún. 27. 04:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szakmám van, ahol eüben és pedagógiában lehet elhelyezkedni. Előbbi 3x annyit fizet, mint az utóbbi. Azt mondják, hogy 100 kiküldött önéletrajzodból jó, ha 1 munka sikerül az eüben. Értelemszerűen nem egyesével küldi senki...
2022. jún. 27. 06:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Kulonben mi alapjan valasztasz 😀 Mindenkinek magara kell gondolnia, meg kell talalni a jot
2022. jún. 27. 12:22
 17/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

Néhány kérdés volt azzal kapcsolatban miért gondoltam esetleg, hogy nem lenne erkölcsös. Azért merült fel, mert az jutott eszembe, hogy ha az ember az adott helyre jelentkezik, és ezzel felajánlja, hogy ott dolgozik, akkor amennyiben bárhova máshova jelentkezne végül, akkor előfordulhatna, hogy csalódást jelentene a munkáltatónak. Valamint azért merült még fel, mert ha elfogadom valamelyik állásajánlatot, utána pedig ahova jelentkeztem még és esetleg az előző ajánlat elfogadása után felkeresnek, úgy hogy már örülnek, hogy van valaki aki esetleg náluk dolgozik majd, én pedig jelzem, hogy már nem érdekel a munka, az is csalódás lehet az adott munkáltatónak.

2022. jún. 27. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
12 céghez adtam be. 4 cég írta vissza, hogy nagyon leterheltek, de mindenkinek visszajeleznek az álláshirdetés lejártát követő 30 munkanapon belül. Személy szerint támogatom, hogy több céghez is beadd és eljárj interjúzni. Az ember így tudja "beárazni" magát a piacon. Hajrá! :)
2022. jún. 27. 22:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Fel vannak keszulve erre a munkaltatok 😀 ok is ugyanugy elkuldhetnek ahogy te is donthetsz ugy h nem maradsz. Nagyon sok oneletrajz hevereszik mindenhol
2022. jún. 27. 22:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze nyugodtan, most én is munkát keresek. És több helyre jelentkezek nyilván, van ahonnan az életbe nem jeleznek vissza. Amúgyis erre felvannak készülve általában hogy ha esetleg valaki visszamondja akkor mindig van egy 2. jelölt tartalékba.
2022. jún. 28. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!