Szerintetek ez normális dolog? (többi lent)
(a neveket megváltoztattam)
Röviden a történet: Elköltöztem otthonról, és egy új városba költöztem a páromhoz, Krisztiánhoz. A párom munkatársának a párja, Tímea jelezte, hogy náluk van munkafelvétel ahol dolgozik, és el is mentem. Próbamunkán voltam ott egy hónapig, végül nem vettek fel. Vendéglátáson belül, frissen végeztem, és az a hely nagyon pörgős volt, nem volt elég tapasztalatom, az oda kevés volt amit nyújthattam volna. Részben Tímeának köszönhettem, hogy nem vettek fel oda, mert a kis főnökkel jóban van, és az ő szava ott elég mérvadó. Ezt sosem mondták, de érzetem, hogy így volt.
Szóval eltelt némi idő, volt azóta munkám, de az megszűnt, így most ismét munkát keresek.
Tímeával természetesen nem tartom a kapcsolatot, mert nem alakult ki igazi munkatársi viszony, nemhogy barátnői. Ennek ellenére, egy ideje elkezdett a páromnak állásajánlatokat küldeni, és nekem is. Már nagyon zavaró számomra, mert a páromat így ellenem uszítja kicsit, és alapvetően is zavar a dolog, mert nem érzem rajta a jóindulatot. Tímea most GYES-en van, mert nemrég született babája, így rengeteg ideje van, és állandóan fent lóg a facebook-on. Szóval belefér az idejébe, hogy keresgéljen ezt-azt, és küldjön levelet nekem. Nekem pedig hálásnak kéne lennem, mert ő egy "szent asszony" amiért ajánlatokat küld, amit persze én is megteszek minden nap, azaz keresem az állásokat.
Ma is mikor megláttam, hogy írt elkapott a méreg, hogy miért csinálja ezt. Nem tudom, hogy tudnám leállítani, mert nem akarom megbántani a páromat, hisz a munkatársának a felesége.
De már elegem van abból, hogy mindig vissza kell írnom hogy "köszönöm Tímea", mintha hálásnak kéne lennem.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nyilván ez is egy megoldás lenne, de ennél intelligensebbnek tartom magam, hogy ilyeneket írjak neki. - bár náha megtenném :)
Engem inkább az érdekel, hogy miért inzultál folyamatosan az ajánlataival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!