Három. És valahogy eszemben sincs a szakmámba visszamenni alkalmazottnak.
2022. jún. 19. 15:12
3/18 anonim válasza:
Fél év, 2010-ben az egyetem elvégzése után először elutaztam (július-augusztus) nyáron, ezért nem kerestem, majd szeptembertől akartam volna elhelyezkedni, de nem találtam rögtön munkát. Végül december elején vettek fel valahova, de januári kezdéssel.
2022. jún. 19. 15:13
4/18 anonim válasza:
26 év :)
2022. jún. 19. 15:15
5/18 anonim válasza:
2 év
2022. jún. 19. 15:51
6/18 anonim válasza:
21 év.Azóta meg csak a munka meg a munka.
2022. jún. 19. 15:55
7/18 anonim válasza:
15 év.
2022. jún. 19. 15:55
8/18 anonim válasza:
Háromnegyed év. 28/F
2022. jún. 19. 16:21
9/18 anonim válasza:
Egy év kb, ha a munkábaállás előtti éveket nem számolom. Az az egy év kemény volt munka nélkül is, két egyetemi szakon tanultam párhuzamosan, az egyiken szigorlatoztam, a másikon ugyanabban a félévben záróvizsgáztam. Előtte nyáron felmondtam, mert eleve voltak problémák a cégnél (nem emeltek egy forintot sem a fizetésemen két év alatt, pedig komolyan vettem a feladataimat), szóval nem életem lehetőségét hagytam ott amúgy sem. Az utána lévő fél évben már nézelődtem lehetőségek után, mert nem akartam teljesen kimeríteni a tartalékaimat, de igazán komolyan csak az azt követő nyáron vettem az álláskeresést. Akkor kb 2 hónap alatt találtam újra állást.
25N
2022. jún. 19. 16:46
10/18 anonim válasza:
Áruljátok már el nekem, hogy a retkes francba tudtok évekig munkanélküliek lenni?? de komolyan, jobb a 0 mint a minimálbér vagy mi? Amég nincs semmi miért jobb a semmi ha bárhova elmehetnél dolgozni amég keresgélsz???? Hogy lehet valaki ilyen felfogású?:DD Soha nem értettem. Kicsit lekéne szálni a földre gyerekek..:) nem törik le a körmötök
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!