Kilátástalan a helyzetem a munkahelyen mit tegyek?
Mennyi ideje vagy ott? Legutóbb mennyi idő alatt találtál állást?
Ha úgy gondolod, hogy a felmondási időd elég ahhoz, hogy megtaláld a következő munkahelyed, akkor jobb beadnod a felmondást holnap.
Ha nem, én nem vagyok híve a simliskedésnek, de elmennék táppénzre, hogy addig se kelljen a belem húzni. Ha jófej a háziorvosod, elég csak szellemi kimerültségre hivatkoznod. Teljesen fair indok a kiégés.
Oszt mi most mit csináljunk veled?
Aki rossz döntéseket hoz, az rossz helyzetbe kerül.
Hu, 13-as, neked is jár a Nobel díj!
Kérdező: nyugi! Minden Váltàs kockázattal jár. Hagytam már én is ott új helyet 2 hónap után is.. ez mindig benne van, a próbaidő a tiéd is.
Úgy kell felfogni, hogy tudatosítod, hogy ez csak ideiglenes, és keresel közben mást. Nekem is volt egy pár hónapos idoszakom, amikor semmi nem volt… aztán tavasszal 3 cég közül válogathattam, 3 ajánlat közül..
A lényeg, mentálisan ilyenkor segít hogy tudatosítod, hogy csak addig maradsz, amíg az első jobbat nem találod meg. Valószínűleg ez csak pár hónap.
Nem kell lerohadni egy rossz helyen sem. És egyik hely sem fogja neked reklámozni az interjún, hogy mik is a belső problémák. Ez mindig ott derül ki, tudnék mesélni.. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!