Kelnétek minden nap 3:20-kor, hogy el tudjatok menni dolgozni?
#20 vagyok
Még annyi hogy én inkàbb a korán kezdést választanám ha lehet mert mire hazaérsz nincs az hogy minden bezàrt,vaksötét van tehát kb semmit nem tudsz csinálni.Világos van,szinte minden nyitva van még,mindent el lehet intézni.Leginkàbb azon múlik kinek milyen a bioritmusa,van aki nagyon nem bírja a koràn kelést van akinek nincs problémája tőle
Kelnék, ha mondjuk hajnali 4-re kellene beérnem, de délben már végezhetnék. Ugyanis akkor egész délután tudnék napozni, programokat csinálni, stb.
Ha ugyanúgy ott kellene r*hadnom 16-ig, akkor nem kelnék.
"Hát a munka nem jó, a fizetés sem sok, de egyenlőre nincs más lehetőség."
Akkor sajnos sok választásod nincs.
"Hiába szabad a délután, ha álmos az ember"
Igazából - ahogy már többen is írták - az, hogy "ilyenkor szabad az egész délutánod", egy elég hamis érv. A nap mindenkinek ugyanannyi órából áll. Attól nem lesz több szabadidőd, hogy hamarabb kezdődik a munka. Annyi, hogy míg másnak kb. 4-től 11-ig van szabadideje, neked déltől este 7-ig.
"más akkor kezd neki az éjszakának, mikor én már ágyban vagyok."
Jó, mondjuk azért aktívan dolgozó ember nem fog "nekikezdeni az éjszakának", mert éjszaka normális körülmények között ők is alszanak, de azért nem mindegy, hogy az esti sáv szabad-e, vagy már napsütésben el kell-e menni aludni.
Egészségileg sem biztos, hogy ez jó. Az embernek csúnyán fel tudja borítani a bioritmusát. (Persze, ez azért eléggé függ az adott egyéntől is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!