Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kelnétek minden nap 3:20-kor,...

Kelnétek minden nap 3:20-kor, hogy el tudjatok menni dolgozni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 19:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
94%

#20 vagyok

Még annyi hogy én inkàbb a korán kezdést választanám ha lehet mert mire hazaérsz nincs az hogy minden bezàrt,vaksötét van tehát kb semmit nem tudsz csinálni.Világos van,szinte minden nyitva van még,mindent el lehet intézni.Leginkàbb azon múlik kinek milyen a bioritmusa,van aki nagyon nem bírja a koràn kelést van akinek nincs problémája tőle

2022. jún. 12. 20:31
 22/34 anonim ***** válasza:
37%
Utazással mennyi időd megy, menne el? Mert ha 3:20-kor kelsz, de munka után egy csomót kell rostokolnod, mire haza tudsz menni, így nem tudsz időben lefeküdni, úgy már nem biztos, hogy vállalható középtávon egy ilyen munkabeosztás. De amíg nincs más, addig inkább ez, mint más pénzéből vagy segélyből élni. Akkor is el kell ezt a munkát vállalni, és közben gőzerővel más megoldást keresni. Akár az ország másik végében. Meg tanulni, tanulni, tanulni... Akkor is, ha már kinőttél az iskoláskorból.
2022. jún. 12. 20:31
 23/34 anonim ***** válasza:
88%
A másik meg, hogy 3:20-kor kelsz, de mikor kell indulnod? Az összekészülésre szánt időt kioptimalizáltad? Ha otthon reggelizel, nem tudsz inkább út közben enni egy szendvicset, amit este csomagolsz be? Ha este kikészíted a ruhát, gyorsabban öltözöl reggel stb stb.
2022. jún. 12. 20:34
 24/34 anonim ***** válasza:
84%
#23 jó ötletet ad,amikor 1 órát kellett buszoznom a buszon ettem oda-vissza úton hogy ne otthon kelljen és munkahelyen fürödtem,azzal is időt spórolva,szerintem napi fél óra pluszt jelentett
2022. jún. 12. 20:37
 25/34 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom vidéki vagy és valami gyárba kéne így melózni valami ratyi melóra, valami ratyi fizuert. Egyik se egészséges, költözz olyan helyre ahol helyben tudsz melózni és én tanulnék valami normálisat a helyedben.
2022. jún. 12. 20:57
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Kelnék, ha mondjuk hajnali 4-re kellene beérnem, de délben már végezhetnék. Ugyanis akkor egész délután tudnék napozni, programokat csinálni, stb.

Ha ugyanúgy ott kellene r*hadnom 16-ig, akkor nem kelnék.

2022. jún. 12. 21:03
 27/34 anonim ***** válasza:
96%

"Hát a munka nem jó, a fizetés sem sok, de egyenlőre nincs más lehetőség."

Akkor sajnos sok választásod nincs.

"Hiába szabad a délután, ha álmos az ember"

Igazából - ahogy már többen is írták - az, hogy "ilyenkor szabad az egész délutánod", egy elég hamis érv. A nap mindenkinek ugyanannyi órából áll. Attól nem lesz több szabadidőd, hogy hamarabb kezdődik a munka. Annyi, hogy míg másnak kb. 4-től 11-ig van szabadideje, neked déltől este 7-ig.

"más akkor kezd neki az éjszakának, mikor én már ágyban vagyok."

Jó, mondjuk azért aktívan dolgozó ember nem fog "nekikezdeni az éjszakának", mert éjszaka normális körülmények között ők is alszanak, de azért nem mindegy, hogy az esti sáv szabad-e, vagy már napsütésben el kell-e menni aludni.

Egészségileg sem biztos, hogy ez jó. Az embernek csúnyán fel tudja borítani a bioritmusát. (Persze, ez azért eléggé függ az adott egyéntől is.)

2022. jún. 12. 22:41
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Futár vagyok, minden nap 3:30kor kelek (4:30-ra kell beérnem). :D hozzá lehet szokni!
2022. jún. 12. 22:57
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Van az a pénz amiért igen.
2022. jún. 12. 22:58
 30/34 anonim ***** válasza:
70%
Max nem lefeküdnék pl 8-kor, aztán emg van oldva, nem kéne ebből ügyet csinálni.
2022. jún. 13. 02:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!