Ti hogy törnétek ki a lúzerségből, ha minden nap depresszióval kelnétek-feküdnétek és világ életetekbe lusták lettetek volna?
A gyógyszer nem megoldás,hanem MÉREG! Az segít,ha hiszel magadban,mert bármilyen helyzetből ki lehet kerülni. Nincs olyan rossz dolog,ami örökké tartana,minden a hit(önbizalom) kérdése.
A depressziónak az elfojtás az oka,úgy lehet megszüntetni,ha kiadod az érzelmeidet és nem fojtod vissza.
Mindenből ki lehet mászni,nincs lehetetlen,csak gyenge akarat!
A siker nem attól függ,hogy valaki hogy tanul,hanem hogy ÖNBIZALMA VAN ÉS NEM AKAR MEGFELELNI!
Hát ha már így predesztináltad, hogy lusta maradsz és romlik az állapotod, ha próbálsz kijönni ebből a toxikus állapotból, akkor mégis milyen válaszokat vársz?
Mondok egyet: naponta csinálj meg 15 békaügetést és minden kedden este tapsolj bele egy fa odvába. Hátha használ...
Én is ilyen rosszkedvű vagyok.
Pár napja csak úgy magától mintha elszállt volna, baromi jó volt... De most megint visszacsúsztam. A rendszer nyomorít minket
Le kell szarni a negatív megjegyzéseket és hinni magadban.
Semmilyem rossz dolog nem tarthat örökké! A siker meg az önbizalom UGYANAZ!
Mindenki sokkal többre képes,mint amennyit elhisz magárol. Nincs az a nehéz helyzet,amiből ne lehetne kimászni...ha lenne,már eláshattam volna magam.
Az egész ott kezdődik,hogy elhiszed,hogy sikerül,akkor sikerül is,ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!