Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy törnétek ki a lúzerség...

Ti hogy törnétek ki a lúzerségből, ha minden nap depresszióval kelnétek-feküdnétek és világ életetekbe lusták lettetek volna?

Figyelt kérdés
Ha kicsit jobban odateszitek,vagy megerőltetik magatokat,akkor még jobban eluralkodik rajtatok a depresszió. Én ennek a megfejtésén dolgozom már évek óta, de gondolom még sokan mások is. Szakember,gyógyszer se segít sokat hosszú távon. Ezzel a haldoklással töltöm minden napom és nem jutok egyről a kettőre.

2018. febr. 21. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon leleményes vagy a kifogások gyártásában.
2018. febr. 21. 22:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés egyre inkább olyan,mint ha trollkérdés lenne.
2018. febr. 21. 23:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez troll kérdés?
2018. febr. 21. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk mert tök értelmes dolgokat írnak, de te csak a kibúvókat keresed? "Lusta vagyok." Nem tudok hinni." "Ha megerőltetem magam, akkor még rosszabb."

Csak gondolj már bele elfogulatlanul! Szerinted ezek a dolgok kívülről jönnek? A lelki állóképesség egy véletlenszerű dolog? Önmagától beléd száll a hit, a lelki erő?

Értelmes embernek tűnsz, fordítsd az intelligenciádat az előremutató dolgok kiművelésébe, anélkül, hogy elhazudnád a hátráltató, negatív tényezőket is. Keress, kutass, mindig próbálj meg fejlődni, bárhogy is értelmezed ezt. Próbáld meg kalandnak látni az önfelfedezést. Ezeket az indíttatásokat neked magadnak kell felkeltened magadban. Nyilván más is inspirálhat és segíthet, de ha nem hozod meg azt a döntést, hogy te igenis jobban akarsz lenni, és a fejlődésbe fekteted az energiáidat, akkor örökre egy áldozat maradsz.

Mondok egy kezdő lépést: nézz önsegítő videókat. (Mondjuk pl. Popper Péter videóit ajánlom.) ... Tudom, tudom, nem látod a videókat... vagy már különben is próbáltad, de "nem vált be"... vágesz.

2018. febr. 22. 06:41
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Én megértelek. Hány éves vagy, Megkérdezhetem?
2018. febr. 25. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!