Mit csináljak, hogy ne gondoljam azt, hogy körülöttem forog a világ?
Semmit nem kell csinalnod.
Ez csak egy gyerekes hulyesegedre egy beszolas volt. Ha megis ugyerzed korulotted forog a vilag majd UGYIS megtapasztalod, hogy nem. :) minek siettetni? Maradj gyerek amig lehet.
Pl ha valami hülyeséget csinálok, azt hiszem mindenki rajtam röhög, közben meg nyilván le se szarják. Vagy ha társaságban egyedül vagyok, azt hiszem, mindenki sajnálkozva néz, hogy nincs kivel beszélnem stb
Ha fiúkkal beszélek, mindig azt képzelem mind össze akarnak jönni velem, persze nem, ezt tudom, de attól még... elég idegesítő!
Naaa, segítsetek légyszi! :)
Az eddigi válaszok viccesek voltak, csak nem hasznosak. ;)
Szerintem a "Körülöttem forog a világ" az nem feltétlen egy rossz filozófia.
A trükk az hogy ne a világgal szemben legyél kritikus, és ne a világgal szemben legyenek elvárásaid.
Persze, sokkal könnyebb minden mást hibáztatni a rosz dolgok miatt. De ha a világban van a hiba akkor azt sokkal nehezebb kijavítani mintha az ember a saját hibáit látja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!