Mit tennétek ha ma 2021.09.09-én (vagy e körül) elaludnátok és 2001 szeptember 9.-én kelnétek fel, nem az otthonotokban, hanem pl. egy a városotokban lévő akármilyen helyen?
Az időutazás nem lehetséges, az időparadoxon miatt.
De ha teszem azt lehetséges lenne, akkor minden tőlem telhetőt megtennék, hogy megelőzzem a 2001. 09. 11. katasztrófát.
Ha már ezt a dátumot választottad.😒😞
https://www.youtube.com/watch?v=Jl5-1H7dC14&ab_channel=jscat..
Huu nagyon örülnék neki de komolyan. Igaz csak 25 éves vagyok, de elég nagy boomer lettem, visszamennék szívesen abba a jó kis régi retro 2000-es évek eleji hangulatba. Még nem voltunk EU tagok, fura lenne úgy felkelni hogy nincsen okosteló se olyan PC amivel multiba játszanék a haverokkal.
Egyből leülnék amúgy a TV elé olyan délután 2 körül (vagy inkább fél 3) és mindenkit odahívnék hogy "azonnal gyertek ide, ezt látnátok kell, figyeljetek mi fog történni". Aztán fogadnék egy emberrel nagy tétben (pénz) hogy fog jönni egy másik repülő. Ő persze kinevetne és lehülyézni, hogy ez csak egy egyszeri szerencsétlen baleset egy fáradt pilóta miatt stb... :D
Nagyon jó válaszok érkeztek, amúgy erről tökre elolvasnék egy könyvet, vagy meg néznék egy filmet, hogy mi lenne ha ez történne, és így szépen lassan hogyan szállna rá az emberre a rendőrség, hogy s mint jönnek rá az időutazó ember körül lévő emberek hogy rengeteget tud a jövőről, érdekes téma szerintem.
A válaszokat továbbra is szívesen olvasgatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!