Kelnétek minden nap 3:20-kor, hogy el tudjatok menni dolgozni?
Ez azért nagyban függ a munka milyenségétől, és az egyéb lehetőségeimtől.
Ha kb. ez lenne az egyetlen lehetőségem, máskülönben mehetnék a hajléktalanszállóra, akkor simán. Ha mondjuk minden más tekintetben egy olyan munka lenne, aminek minden egyes percét élvezem, természetesen. Ha egy pocsék, unalmas, és rosszul fizető munka lenne, és simán elvállalhatnék mást is, akkor kizárt.
Keltem én fel azért,hogy kisétáljak a buszhoz.
5:30-ra kellett beérnem,tehát 4 óra valahányas busszal mentem.
Kisétálni kb 10p,ha lassan mész nagyon.
Megérte,mert 14:00-kor már sütött rám a nap,és még nem volt este mikor végeztem.
Mintha tartott volna még a nap,és nem a vége lett volna.
Inkább ez,mint az hogy pár extra óra alvásért majd egésznap dolgozzak,és úgy aludjak el este,hogy van pár órám aludni.
Anno 4 kor keltem, hogy be tudjak menni dolgozni. A munkavégzés sz.r volt, a fizetés sz.r volt, de a kollégák miatt megérte. Egy ideig. Egy idő után pedig felmondtam mert rájöttem, hogy az ilyen korai kelés rányomja a bélyegét az egész napomra és nem tudok normálisan teljesíteni. Életem legjobb döntése volt, hogy otthagytam azt a helyet.
A kérdésre válaszolva: persze. Simán kelnék akkor ha minimum nettó 700 ezret fizetnének és a kollégák is normálisak lennének. Ja és persze 8 órás munkaidő lenne. Egyébkent pedig kelne olyan korán a halál.
Ha nincs más, igen.
Ehhez kell berendeznie az embernek az életét. Pl. én valószínűleg munka után otthon aludnék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!