Ha korán végzek és a fizetés is megfelelő, akkor simán. Inkább kelek hajnalban, mint járni reggel 8-tól délután 4-ig, aztán szopni reggel-este a dugóban és kb mehetek haza azért, hogy főzés után aludhassak. Így viszont ha korán végzek, még belefér egy mozi például 16:30-tól, 18:30-ig.
2022. jún. 12. 19:42
12/34 A kérdező kommentje:
Hát a munka nem jó, a fizetés sem sok, de egyenlőre nincs más lehetőség. Hiába szabad a délután, ha álmos az ember, főleg ilyen fiatalon, más akkor kezd neki az éjszakának, mikor én már ágyban vagyok.
2022. jún. 12. 19:44
13/34 anonim válasza:
Pacsirta típus vagyok, szóval nekem fekszik ez a beosztás. De ha 3:20-kor kelek, akkor este ennek megfelelően kell aludni menni, mondjuk fél 8 körül. Az, hogy hány óra van, csak egy szám. Főleg ma, mikor mesterséges fények használatával oda tolhatod a cirkadián ritmusod, ahova tetszik.
Hozzá tartozik még, hogy nincs igényem esti társas programokra. Ezeket nehéz lenne így beiktatni. Inkább ebédidőben találkozom a barátokkal.
2022. jún. 12. 19:46
14/34 anonim válasza:
Nem, jó pénzért sem. Teljesen más a bioritmusom. Régen dolgoztam úgy, hogy 4-kor kellett kelnem. Egész nap hányingerem volt, szédültem, kávé, kaja sem hatott. Aztán végezzem a felelősségteljes munkát... Jó, hogy már nem így élek.
2022. jún. 12. 19:47
15/34 anonim válasza:
"egyenlőre nincs más lehetőség"
Ez a lényeg.
Minden más csak mellébeszélés.
Egyébként egyet jól jegyezz meg: a nap így is, úgy is 24 órából áll. Neked szükséged van 7-8 óra alvásra, azt oszd el úgy, ahogy neked megfelelő. Van, akinek a korán fekvés a nyerő, van, akinek az ebéd utáni alvás.
És természetesen nem kell itt megöregedni. Lehet, hogy 1 év múlva találsz másikat.
2022. jún. 12. 19:47
16/34 anonim válasza:
Nekem ebéd utáni alvás is meg minden is.
De mégis hol van olyan munkahely,ahol ebédszünet után nem kő dógózni?
2022. jún. 12. 19:56
17/34 anonim válasza:
Nem
2022. jún. 12. 20:07
18/34 anonim válasza:
Én 5-kor kelek, de 2-től azt csinálok amit akarok.
Bár nekem kényelmes munkám van és mondhatni pénzt is kapok érte.
2022. jún. 12. 20:10
19/34 anonim válasza:
02:30-kor keltem, és havi 260 órákat dolgoztam, de néha a 300 óra is összejött. A nettó bérem 170 ezer volt.
Nem volt más, muszáj volt. Ilyen Borsod megye.
Mellékesen három szakmám, és érettségim van, de úgy voltam vele, hogy inkább ez, mint a sori rabszolgamunka.
2022. jún. 12. 20:20
20/34 anonim válasza:
Amikor 55 km-ről jártam be a mostani munkahelyemre délelőttös műszakban 4 órakor kellett kelnem,mit ne mondjak nem volt élvezetes de a munka amúgy jó volt és volt céges busz ingyen ami sokat spórolt.Most már helybe elköltöztem mert tényleg alig volt időm hétköznap de ha nincs más ki lehet bírni ha azt nézzük hogy a környéken ennél inkább csak rosszabb van fizetés szempontjából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!