Tudnátok valami ötletet,ha nem találok végképp munkahelyet? Már nagyon elvagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Rendezett külsejű,nem dohányzó, érettségizett és szakmákkal rendelkező nő vagyok.Elvállalok akár fizikai munkát is amit elbírok végezni. Mégis hónapok óta semmit nem találok. Bármilyen munka érdekel ( kivéve szexuális szolgáltatás ) normál munkaidőben. Helyileg Borsod megye ,főleg Miskolc és Kazincbarcika körzete.
Köszönöm előre is aki segít, tanácsot ad.
2022. jún. 7. 08:30
21/21 anonim válasza:
Én is voltam munkanélküli, és az egy gyakori lelki csapda, hogy az ember azt hiszi azért nem veszik fel, mert nem alkalmas, de ennek néha tök más, egészen prózai oka is lehet. Pl. elkeveredik az email-t, nem ér rá a főnök épp ezzel foglalkozni, aztán elfelejti. Szóval ne vedd magadra, amikor nem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!