Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jol dontottem hogy otthagytam...

Jol dontottem hogy otthagytam ezt a munkahelyet vagy varnom kellett volna még? Még most is ideges vagyok..

Figyelt kérdés

Voltam par napot egy helyen vendeglatasban, es a munka nagyon jo hamar bele is jottem, a futarok is normalisak , viszont akik a konyhan vannak azokkal egy szot nem valtottam egesz nap es szova is tettek hogy nem beszelgetek veluk. Erzem es tudom hogy nem is tudnek veluk sem viccelodni sem beszelgetni..ez a hely olyan hogy mindenki szereti egymast, kozosen valasztottak ki engem az oneletrajzom alapjan, tudom hogyha tovabbra sem beszelnek a konyhan levokkel kirugna a fonok, mondta hogy sokat kirugott mar amiert nem illett a csapatba.

Ereztem hogy nem lesz ez igy jo, de az nap amikor mar ereztem hogy teljesen kitaszitottak, meg beszologattak hogy "nem leszunk joba" meg stb, akkor mar tudtam hogy en tobbet oda nem akarok menni

Kibirtam volna a beszologatasokat de a fonok kirugott volna, ok evek ota mind ott vannak

Amugyis zarkozott vagyok idegen helyen, de erzem hogy ez nem lett volna jobb az ido elteltevel sem

Jol dontottem hogy otthagytam? Mert most hogy aludtam ra egyet, annyira banom hogy a penzt eldobtam azert mert nem tudtam kommunikalni mirol par emberrel

De a fonoknek is tenyleg nem a munkavegzes a fontos hanem az hogy csaladias legyen a hangulat, es ha en leszek ott nem lesz csaladias

2022. jún. 6. 15:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azért kirúgni valakit, mert nem nyál be tövig? Jó nagy köcsögök, az biztos!🤬🤬
2022. jún. 6. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Nyal*
2022. jún. 6. 16:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, jól tetted, hogy leléptél onnan, én megmondtam volna a helyedben, hogy ez egy munkahely, nem haverkodni mentél oda, hanem pénzt keresni.
2022. jún. 6. 16:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahol nem érzed jól magad, onnan el kell jönni. Nagyon nem mindegy, hogy töltöd a napod 50%-át.
2022. jún. 6. 16:26
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen ,ezert zavar a legjobban a dolog mert azert kellett eljonnom mert egyszeruen nem tudok jopofizni. Penzt akartam keresni...ra adasul nem vagyok tul jol lelkileg sem

Ideges vagyok de nem tudom megbanni a dontesem, pedig par oraja még azon gondolkoztam irok a fonoknek hogy adjon még egy eselyt de nem irok.

2022. jún. 6. 16:26
 6/14 A kérdező kommentje:
13-14-15 orat kellett ott lenni
2022. jún. 6. 16:27
 7/14 A kérdező kommentje:
De csak a konyhasokkal nem beszeltem a tobbiekkel igen
 8/14 anonim ***** válasza:
Majd lesz másik munkahely, ez nem jó volt.
 9/14 anonim ***** válasza:

Láttad az Igen séf! című sorozatot? Tudom hogy komédia, de azért sok igazságot kifigurázva mutatnak meg benne. Van egy része ami pont ezzel foglalkozik. Érdemes megnézni.

[link]

2022. jún. 6. 16:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Haladni kel a koral én a helyedbe vitem volnna egy mini mikrofont azt mindent felvetem volna.Feraktam volna a yutobra magyar munkahelyek nem a munkát nézik hanem a nyalakodást címel.Meg mem értem minek érzed magad rosszul nem te voltál az első akivel igy ki csesztek és nem is nálad fognak ezzel le állni.Normális emberek nem fognak cseszegetni ha nem dumálsz velük meg az életedröl fagatni.Mert feltünik nekik hopá nem érdeklem de álltalába ilyen kis kedvencek csinálják akikre kiskoruknan 24 órába figyelmet kaptak ezért a világnak körülötük kel forognia.Nem értik hogy, csak dolgozol mert őkett nem lehet figyelmen kivül hagyni.
2022. jún. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!