Jol dontottem hogy otthagytam ezt a munkahelyet vagy varnom kellett volna még? Még most is ideges vagyok..
Voltam par napot egy helyen vendeglatasban, es a munka nagyon jo hamar bele is jottem, a futarok is normalisak , viszont akik a konyhan vannak azokkal egy szot nem valtottam egesz nap es szova is tettek hogy nem beszelgetek veluk. Erzem es tudom hogy nem is tudnek veluk sem viccelodni sem beszelgetni..ez a hely olyan hogy mindenki szereti egymast, kozosen valasztottak ki engem az oneletrajzom alapjan, tudom hogyha tovabbra sem beszelnek a konyhan levokkel kirugna a fonok, mondta hogy sokat kirugott mar amiert nem illett a csapatba.
Ereztem hogy nem lesz ez igy jo, de az nap amikor mar ereztem hogy teljesen kitaszitottak, meg beszologattak hogy "nem leszunk joba" meg stb, akkor mar tudtam hogy en tobbet oda nem akarok menni
Kibirtam volna a beszologatasokat de a fonok kirugott volna, ok evek ota mind ott vannak
Amugyis zarkozott vagyok idegen helyen, de erzem hogy ez nem lett volna jobb az ido elteltevel sem
Jol dontottem hogy otthagytam? Mert most hogy aludtam ra egyet, annyira banom hogy a penzt eldobtam azert mert nem tudtam kommunikalni mirol par emberrel
De a fonoknek is tenyleg nem a munkavegzes a fontos hanem az hogy csaladias legyen a hangulat, es ha en leszek ott nem lesz csaladias
Igen ,ezert zavar a legjobban a dolog mert azert kellett eljonnom mert egyszeruen nem tudok jopofizni. Penzt akartam keresni...ra adasul nem vagyok tul jol lelkileg sem
Ideges vagyok de nem tudom megbanni a dontesem, pedig par oraja még azon gondolkoztam irok a fonoknek hogy adjon még egy eselyt de nem irok.
Láttad az Igen séf! című sorozatot? Tudom hogy komédia, de azért sok igazságot kifigurázva mutatnak meg benne. Van egy része ami pont ezzel foglalkozik. Érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!