Mi volt eddig a legrövidebb idő, ami után otthagytatok egy munkahelyet?
Felvettek egy munkahelyre, de nem szeretném abbahagyni a keresést. Elég sok kompromisszummal jár ez a mostani, de sajnos nem volt más.
Ha jön jobb ajánlat próbaidő alatt, simán otthagynám őket.
Ti mondtatok már fel próbaidő alatt?
Diákmunka: egy nap, a munka végén mondtam hogy nekem ennyi volt.
Felnőtt munka: talán 4-5 nap volt, igazából már első nap se tetszett, de vártam pár napot, hátha. Nem lett jobb, úgyhogy ott is hagytam.
Két nap.
Összesen négy napot kellett volna mennem de nem bírtam ki. Diákmunka volt, iszonyú sok ember kilépő papirjait kellett csomagolni és pecsetelni. Ilyen monoton munkát még életemben nem láttam szó szerint a sírás kerülgetett pedig nem vagyok egy feladom típus. Ezért elmentem másnap is de aztán rájöttem hogy Úristen ez nem éri meg ha beledoglok se maradok ott. Borzasztó volt.
Diákmunkán, első 10perc után már tudtam, hogy a szalagmunka nekem ha elmegyek mégegyszer, akkor az a végem lesz.
A gép tempójánál se lassabban, se gyorsabban nem lehetett dolgozni. Ugyan az az 1 karmozdulat 8 órán keresztül. Az 5. Órában üvölteni tudtam volna a tehetetlenségtől és kiszakadni a testemből földhözvágni nagam. Mintha egy börtönbe lettem volna bezárva úgy éreztem magam. (Mármint nem a hely miatt, mert azzal nem volt gond, hanem a munkafolyamat miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!